Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύριε Υπουργέ εδώ στην Κορινθία κλέβουμε τα δελτία των παικτών

Καταγγελία Νικηφόρου κατά κόσμο Γεώργιος Σκούρτης

«έλαιον θέλω και ου θυσίαν»
κι εμείς που θυσιαστήκαμε;
κι εμείς που δε λαδώσαμε;
Ντίνος Χριστιανόπουλος, 1931-, Ποιητής

Κύριε Υπουργέ



 

Παρακολούθησα μια συνέντευξη του προέδρου της Ε Π Ο και κανένας δεν του έκανε την απλή ερώτηση. Εσάς κ Πρόεδρε ποιος σας εκλέγει Και θα έδινε την απάντηση Οι Ενώσεις που διοικούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην χώρα μας. Μα εσείς διοικείτε το Επαγγελματικό ποδόσφαιρο
Και τότε θα σιωπούσε ο κ. πρόεδρος γιατί δεν θα είχε τι να απαντήσει. Και θα ήταν δικαιολογημένος γιατί στην Κορινθία έχουμε όχι ερασιτεχνικό αλλά γκανγκστερικό ποδόσφαιρο

Και σας κάνω την παρακάτω καταγγελία.

Στην Κορινθία υπάρχει ένα χωριό με πληθυσμό 280 κατοίκους .Αυτή η μικρή κοινωνία έχει ποδοσφαιρική ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας του νομού μας και έχει βγάλει ποδοσφαιριστή που συμμετέχει στην Εθνική Ελλάδος.
Το Σαββάτο 7 Δεκεμβρίου είχε οριστεί ποδοσφαιρικός αγώνας της τοπικής ομάδας του Πετρίου που φέρει το όνομα της Θύελλας Να αντιμετωπίσει την ομάδα του χωριού του Κάτω Διμηνίου που και αυτή ονομάζεται Θύελλα.
Ο Διαιτητής του αγώνα Αστυνομικός υπάλληλος άργησε να προσέλθει στον αγώνα Και όταν άνοιξε τον ντοσιέ που ήταν τα Δελτία των παικτών διεπίστωσε ότι απουσιάζουν δυο . Και είναι φανερό ότι είχαν κλαπεί αφού ο κλέφτης άφησε σκισμένες τις ζελατίνες που είχαν τα δελτία.
Και αντί ο διαιτητής που είναι και ανακριτικός υπάλληλος να φωνάξει την αστυνομία για να επιληφθεί του θέματος που είναι πρωτοεμφανιζόμενο στα ελληνικά γήπεδα και είναι ποινικό αδίκημα έκανε την επιλογή του που είναι να κάνει τον αγώνα. Που με την κλοπή η ομάδα του Πετρίου δεν είχε ενδεκάδα να συμπληρώσει. αφού όλοι οι παίκτες ήταν δώδεκα. Και αυτό το γνώριζε ο κλέφτης. Και στη θέση των παικτών που τα δελτία εκλάπησαν ο προπονητής της ομάδας χρησιμοποίησε δυο μικρά παιδιά.

Κύριε Υπουργέ

Μπορεί αυτή η κλοπή να έγινε σ ένα μικρό χωριό της Κορινθίας που υπάρχει πιθανότητα να μη το έχει ούτε ο χάρτης αλλά σκεπάζει όλη την χώρα μας η αηδία της πράξεως.
Και αυτό που μ έκανε να αναφερθώ σε σας είναι ο τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίστηκε χωρίς ίχνος ντροπής. Ο Διαιτητής είχε την θρασύτητα να μη γράψει για τις σχισμένες ζελατίνες στο φύλλο του αγώνα που με την τέλεση του αγώνα χάθηκαν τα δαχτυλικά αποτυπώματα του κλέφτη που γελοιοποίησε το ποδόσφαιρο της Κορινθίας και τους φιλάθλους που το παρακολουθούν που αυτοί που το διοικούν τους νομίζουν για ηλίθιους Κύριε Υπουργέ

Αν κάνετε εξέταση αλλά από σωστούς και έμπειρους ελεγκτές θα βγουν στην επιφάνεια πολλά που ούτε κανένας δεν μπορεί να φανταστεί.

Για ποιο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχουμε την θρασύτητα να μιλάμε όταν αντί για τέρματα κλέβουμε τα δελτία των αντιπάλων μας.

Αυτό δεν γίνεται ούτε στις Αφρικανικές χώρες

Τα στοιχεία μου
Γεώργιος Π Σκούρτης
Ερατούς 2 Λουτράκι
τηλέφωνο 6947118988

Πηγή: eleytheria-nikiforos