Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στη Νεμέα η προετοιμασία της Εθνικής παίδων Βόλεϊ

Χριστουγεννιάτικη προετοιμασία θα πραγματοποιήσει η Εθνική παίδων, ενόψει του ομίλου της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 που θα διεξαχθεί σε Ελλάδα (Καρπενήσι) και Ιταλία (08-19/07). Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στην Νεμέα από 23 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου.



 

Ο Δήμος Νεμέας θα είναι το προπονητικό κέντρο των Εθνικών ομάδων και τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας από τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Γεώργιο Καραμπέτσο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κωνσταντίνο Φρούσιο.

Τα παραπάνω συμφωνήθηκαν σε συνάντηση στο Δημαρχείο Νεμέας από τον Δήμαρχο Νεμέας Κωνσταντίνο Φρούσιο, τον Πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ. Πελοποννήσου Θεόδωρο Κανελλόπουλο, τον Διευθυντή της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλή Μπακοδήμο και τον Πρόεδρο του σωματείου Α.Σ. Νεμέας κ. Κωνσταντίνο Μπαναγή.

«Είναι χαρά και τιμή μας που ο Δήμος Νεμέας θα φιλοξενήσει τις Εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης. Είμαστε πάντα κοντά στον αθλητισμό και στην παιδεία και θα είμαστε στο πλευρό της Ομοσπονδίας σε οποιαδήποτε μελλοντική της δραστηριότητα» δήλωσε ο Δήμαρχος Νεμέας Κωνσταντίνος Φρούσιος και από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος είπε:

«Ο Δήμος Νεμέας έχει δείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να φιλοξενήσει προετοιμασίες και άλλων αθλημάτων και χαίρομαι που την περίοδο των γιορτών θα στεγάσει την Εθνική παίδων στην προετοιμασία της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Δήμαρχος κ. Φρούσιος είναι άνθρωπος του αθλητισμού και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα όπως και όλο τον Δήμο Νεμέας, καθώς και το τοπικό σωματείο ΑΣ Νεμέας που είναι στο πλευρό της Ομοσπονδίας και στο μέλλον του Ελληνικού Βόλεϊ».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μπακοδήμος κάλεσε τους παρακάτω αθλητές για την προετοιμασία:

Νικόλαος Καβαρινός (ΑΕΚ Αθηνών)
Δημήτρης Θεοδόσης (ΑΕΚ Αθηνών)
Ιωάννης Παπαδάκης (ΑΟΝΣ Μίλων)
Ελευθέριος Φωλιάς (ΑΣ Πανερυθραϊκός)
Νικόλαος Χριστόπουλος (ΓΣ Πανελλήνιος)
Βασίλειος Σερεμέτης (ΑΟ Παναθηναϊκός)
Άγγελος Μάρκου (ΑΟ Παναθηναϊκός)
Γεώργιος Μαρσέλλος (ΑΟ Παναθηναϊκός)
Σπυρίδων Μπακοδήμος (ΑΟ Παναθηναϊκός)
Απόστολος Πετσιάς (ΑΟ Παναθηναϊκός)
Αλέξανδρος Νανόπουλος (ΑΟ Αστέρας Νίκαιας)
Θεόδωρος Παπαδόπουλος (ΑΟ Αστέρας Νίκαιας)
Κωνσταντίνος Σωτηρίου (Πήγασος Πολίχνης)
Νικόλαος Μάγγος (Πήγασος Πολίχνης)
Νικόλαος Μπατίλης (Πήγασος Πολίχνης)
Αλέξιος-Νικόλαος Τοκαμάνης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Αθανάσιος Μουχταρίδης (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου)
Βασίλειος Κονίδης (ΓΣ Σπαρτιατικός)