Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η καθυστέρηση του απορριμματοφόρου έσωσε το νεογέννητο στο κάδο σκουπιδιών

Με ένα απρόσμενο θέαμα βρέθηκε αντιμέτωπη σήμερα το πρωί μια γυναίκα που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια στο κέντρο της Καλαμάτας. Εντόπισε ένα βρέφος μέσα στον κάδο, το οποίο ήταν ευτυχώς ζωντανό!



 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραιβάζ στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” η αστυνομία εντόπισε την μητέρα. Πρόκειται για 24χρονη που μένει μόνη της στην Ελλάδα και η μητέρας με επιβαρυμένη κατάσταση.

Το μωρό στην Καλαμάτα ζει από θαύμα όπως αποκαλύπτει ο δήμαρχος της πόλης Θανάσης Βασιλόπουλος. «Ήταν τυχερό στην ατυχία του. Η συγκεκριμένη περιοχή “σηκώνεται” από τις 5 το πρωί. Το απορριμματοφόρο καθυστέρησε να φτάσει λόγω μιας βλάβης και να ξέρετε ότι αν έφτανε δίπλα στον κάδο το κλάμα του μωρού δεν θα ακουγόταν. Επίσης να πω ότι τα απορριμματοφόρα δεν μεταφέρουν, συμπιέζουν τα απορρίμματα», δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

Το βρέφος που είναι αγοράκι εντοπίστηκε σε κάδο στο κέντρο της Καλαμάτας, ειδικότερα στη συμβολή των οδών Κανάρη και Αριστοτέλους και όπως όλα δείχνουν το μωρό είχε γεννηθεί πριν μερικές ημέρες και είναι καλά στην υγεία του.

Η γυναίκα άκουσε το κλάμα του μωρού, το οποίο είχε τοποθετηθεί μέσα σε μια κλειστή χάρτινη σακούλα καταστήματος βρεφικών ειδών. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Μαρτυρία γυναίκας που μένει στην περιοχή ανέφερε πως άκουσε δυο γυναίκες να συνομιλούν δίπλα στον κάδο, με τη μια να λέει «δεν μπορώ να το κάνω, δε μπορώ να το κάνω».

Το βρέφος πλέον βρίσκεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας,

Συνελήφθη η μητέρα που πέταξε σήμερα το πρωί, το νεογέννητο μωρό της σε κάδο σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 20χρονη, υπήκοο Γεωργίας, όπως αναφέρει το tharronews.gr.

πληροφορίες από tharrosnews