Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γ. Ψυχογιός στη Νεμέα: Στηρίξαμε την περιοχή σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα συνεχίσουμε -VIDEO

Ο Γιώργος Ψυχογιός, βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ παρευρέθηκε εκ μέρους της Βουλής στην εκδήλωση του Δήμου Νεμέας και τίμησε τους μαθητές και μαθήτριες της περιοχής που πέτυχαν στα Πανεπιστήμια της χώρας.



Στις δηλώσεις που έκανε στο nemeapress, έδωσε τις ευχές του, συνεχάρη όσους στήριξαν τους μαθητές στην προσπάθεια τους, ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά και σημαντικά έργα και χρηματοδοτήσεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Νεμέας.

Ενδεικτικά, επικεντρώθηκε στην ενίσχυση των σχολείων με εκπαιδευτικούς και επισκευές, καλύτερη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Νεμέας, την ένταξη και χρηματοδότηση του στίβου και του χλοοτάπητα στο Στάδιο της Νεμέας, του Πολιτιστικού Κέντρου στις πρώην Αποθήκες ΚΣΟΣ, τις παιδικές χαρές, την συνδεδεμένη ενίσχυση στην κορινθιακή σταφίδα και άλλες παρεμβάσεις για έργα υποδομής και αποκατάστασης.
Κλείνοντας, τόνισε ότι ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δίπλα στο Δήμο και τους πολίτες της περιοχής, για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που υπάρχουν και να χτίσουν πάνω σε αυτά που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.