Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στα Πετράλωνα : Ψάχνουν στους κάδους σκουπιδιών για το πτώμα

Ενας 21χρονος είπε στην αστυνομία ότι σκότωσε τον νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια στα Πετράλωνα

Μια τραγωδία φαίνεται να εκτυλίχθηκε στα Πετράλωνα, καθώς αγνοείται από την Παρασκευή ένας 50χρονος.



 

Το θρίλερ άρχισε όταν θαμώνες καφενείου στα Πετράλωνα ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. για το ότι ο 50χρονος έχει να εμφανιστεί κάποιες ημέρες, ανησυχώντας για την υγεία του.

Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. μετέβησαν στην οδό Πινδάρου 9, όπου διέμενε ο 50χρονος μαζί με τον βαφτισιμιό του. Εκεί τους άνοιξε την πόρτα ο 21χρονος, ο οποίος αμέσως τους είπε ότι «σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα σε κάδο στα σκουπίδια». «Τον έσφαξα και τον έκανα κομμάτια» συνέχισε μιλώντας στους αστυνομικούς.

Οι Αρχές εντείνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του πτώματος δεδομένου ότι μέσα στο διαμέρισμα υπάρχουν κηλίδες αίματος ενώ έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας. Ο 21χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ μέσα στο διαμέρισμα όταν πήγε η ΕΛ.ΑΣ βρισκόταν και η μητέρα του νεαρού.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, ο 21χρονος διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα την Πέμπτη. Από εκείνη την ημέρα τα αποριμματοφόρα έχουν αδειάσει δύο φορές τους κάδους σκουπισδιών κάτι που καθιστά εξαιρετικά δύσκολο το να εντοπιστεί το πτώμα του άτυχου 50χρονου.

thetoc.gr