Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έπεσε η αυλαία του 9ου Μύλου των Ξωτικών

Με μια συγκινητική τελετή λήξης, ο Άη Βασίλης, οι Καρυοθραύστες, τα Ξωτικά  και όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου τους επισκέπτες του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου της χώρας μας.




 

Μετά από 39 ημέρες λειτουργίας, ο Μύλος των Ξωτικών έκλεισε τις πύλες του, αφήνοντας γλυκές αναμνήσεις και όμορφες εικόνες. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου λίγο πριν αποχαιρετήσει τον 9ο Μύλο και σβήσουν τα φώτα, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης μαζί με τους επισκέπτες στην Αυστραλία για τις δύσκολες ώρες που βιώνει με έναν συμβολικό τρόπο δίνοντας έμφαση στην αξία της φύσης και την ανθρωπιά.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της e-Trikala Γιάννης Κωτούλας και ο Διευθύνων Σύμβουλος Οδυσσέας Ράπτης αφού ευχαρίστησαν όλους τους συντελεστές ανακοίνωσαν τον αριθμό των επισκεπτών της φετινής διοργάνωσης και ο ουρανός φωτίστηκε από πολύχρωμα βεγγαλικά.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι λίγο στους 1.475.354 επισκέπτες, στα 2617 λεωφορεία οργανωμένων εκδρομών και στα περισσότερα από 270.000  επιβατικά ΙΧ που μας καθιέρωσαν σαν τον καλύτερο Χριστουγεννιάτικο προορισμό της Ελλάδας.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, τους επαγγελματίες που συμμετείχαν και συνεργάστηκαν με την διοργάνωση, τις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων, την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, την Πυροσβεστική υπηρεσία Τρικάλων, το Γενικό Νοσοκομείο & το ΕΚΑΒ Τρικάλων και την Δημοτική Αστυνομία για την αμέριστη υποστήριξη τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες της τελετής λήξης και συγκεκριμένα: την Ομάδα Δράσης και όλους τους παραμυθένιους ήρωες του Μύλου των Ξωτικών, την Σχολή Χορού Dance Project και την Ναταλία Διβάνη, την Αλεξάνδρα Παπαηλία που με την μαγική της ερμηνεία αποχαιρετήσαμε τον 9ο Μύλο των Ξωτικών.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και την υποστήριξη τους: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. – ΟΛΥΜΠΟΣ, ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, COSMOTE, ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΘΕΟΝΗ, ΣΙΩΚΗΣ Α.Ε. – PEUGEOT, ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε., ABEK HAUSBRANDT, VODAFONE, AVIN, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΕΕ, ΑΦΟΙ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ, Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., PLAYMOBIL, ΦΑΛΤΑΚΑΣ ΑΘΑΝ. & ΕΥΘ. ΟΕ, ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΟΠΤΙΚΑ ΦΛΙΟΥΚΑΣ, AVON, CISCO SYSTEMS, HYGIENE SERVICE.

Στον Μύλο των Ξωτικών δεν λέμε ποτέ αντίο, αλλά καλή αντάμωση. Ραντεβού τον επόμενο Δεκέμβρη..