Η VNB Bakasietas συμμετέχει στην 28η Agrotica

H εταιρεία VNB Bakasietas , μονάδα πολλαπλασιασμού της αμπέλου, συμμετέχει και φέτος στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων «AGROTICA» που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης, από την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020.Η οικογένεια Μπακασιέτα ασχολείται με τον πολλαπλασιασμό της αμπέλου εδώ και 38 χρόνια. Ξεκινώντας με ιδιαίτερο πάθος και αγάπη το 1981 η πρώτη γενιά της οικογένειας, με τον Παναγιώτη και την Γεωργία Μπακασιέτα, θεμελίωσε τις βάσεις έτσι ώστε να πάρει τη σκυτάλη η δεύτερη γενιά, ο Βασίλης και ο Κώστας Μπακασιέτας, και να δημιουργήσει μια από τις πρότυπες μονάδες πολλαπλασιασμού της αμπέλου στην Ευρώπη.

Οι εγκαταστάσεις της οικογενειακής εταιρείας Vine Nurseries Bakasieta – VNB βρίσκονται στο Λεόντιο Νεμέας, σε συνολική επιφάνεια 47 στρεμμάτων, με ψυγεία χωρητικότητας 3.200 κυβ.μ., στεγαζόμενα κτίρια 2.500 τ.μ., θερμοκήπια εξειδικευμένου πολλαπλασιασμού με κύπελλα 1.000 τ.μ. και ειδικά εντομοστεγή θερμοκήπια 740 τ.μ., όπου διατηρείται και αποθηκεύεται μόνο υγιές γενετικό υλικό από δεκάδες ελληνικές ποικιλίες και εκατοντάδες κλώνους αυτών.

Η εμπειρία όλων των προηγούμενων χρόνων έχει οδηγήσει σήμερα το φυτώριο σε πλούσια τεχνογνωσία, που σε συνδυασμό με τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και τη συνεργασία σε εμπορικό και επιστημονικό επίπεδο με τον Κρατικό Οργανισμό Αμπέλου & Οίνου της Γαλλίας (IFV, ENTAV & INRA ®) καθιστούν την εταιρεία πρωτοπόρο στο πολλαπλασιαστικό υλικό της αμπέλου και εκτός συνόρων. Η VNB αποτελεί τη μεγαλύτερη μονάδα πολλαπλασιασμού στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια με αναγνωρισιμότητα σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, δραστηριοποιούμενη σε περισσότερες από 15 χώρες.

Η έρευνα, ο εκσυγχρονισμός, οι επενδύσεις και η εμπειρία των ανθρώπων της εταιρείας μας διασφαλίζουν στους αμπελουργούς υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης αξιοπιστίας φυτά, τα οποία συνοδεύονται πάντα με την εγγύηση και τη σφραγίδα που ορίζει η VNB.

Η VNB Bakasietas και το προσωπικό της σας περιμένουν στο περίπτερο 1, Stand 9

www.bakasietas.gr