Κατσαρίδα σε ψωμάκι που προοριζόταν για μαθητή

Σάλος έχει προκληθεί στα Άνω Λιόσια καθώς βρέθηκε κατσαρίδα σε φαγητό που μοιράζουν στο δημοτικό σχολείο. 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο στα Άνω Λιόσια όταν σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, βρέθηκε κατσαρίδα σε συσκευασμένο ψωμάκι που προοριζόταν για μαθητές.

Η φωτογραφία ανέβηκε στα social media από μητέρα μαθητή ενώ ήταν και στην ανακοίνωση από το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα έχουν γίνει γνωστά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μιας και παλαιότερα είχαν βρεθεί έντομα σε φαγητά.

Ο δήμος Φυλής εξέδωσε ανακοίνωση με το περιστατικό, εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία του ενώ ζητάει «να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα και ειδικότερα αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους και εποπτεία στις εταιρίες παρασκευής φαγητού και σίτισης των μαθητών των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Φυλής».

Στην ίδια ανακοίνωση, ο δήμος ενημερώνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται έντομα μέσα σε φαγητά.

Νωρίτερα με δελτίο Τύπου ο Δήμος Φυλής είχε δηλώσει αναρμόδιος σχετικά με τα σχολικά γεύματα: «Αναφορικά με τα αναγραφέντα στο διαδίκτυο, περί υγειονομικού προβλήματος στο πρόγευμα μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, ο Δήμος Φυλής δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή ή αρμοδιότητα.