Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την «Κοινωνική κουζίνα» και το «Πλυντήριο του δρόμου» βράβευσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Βουλής

Τέσσερις ανθρώπους που με τη δράση και την κοινωνική προσφορά τους βοηθούν καθημερινά δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, βράβευσε το Δ.Σ. του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής των Ελλήνων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε για την κοπή της πίτας των εργαζομένων στη Βουλή.



 

Πρόκειται για τον Κώστα Πολυχρονόπουλο και την Ελένη Αγγελοπούλου από την «Κοινωνική κουζίνα» και τις Δήμητρα Κουντουριώτη και Κωνσταντίνα Γκέκα από το «Πλυντήριο του δρόμου».

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τη συνδρομή τους τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «η Βουλή των Ελλήνων δεν είναι μόνο ένα εμβληματικό μνημείο, είναι ο ναός της Δημοκρατίας που αντιπροσωπεύει τη βούληση των ελληνικού λαού, και μέσω του διοικητικού μηχανισμού της η Βουλή λειτουργεί, αποδίδει, φέρνει καρπούς, συμβάλλει στη μετατροπή της βούλησης του λαού σε πράξη».

Ο κ. Τασούλας επισημαίνοντας την ευθύνη που οφείλουν να συναισθάνονται όλοι όσοι υπηρετούν τον κοινοβουλευτικό θεσμό, από όποια θέση κι αν βρίσκονται, πρόσθεσε: «Μας ζητώ να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, για να αποδείξουμε ότι το προνόμιο του να είμαστε εδώ, ως πολιτικά όντα ή ως υπηρεσιακοί παράγοντες, το εκτιμούμε, το ζυγίζουμε και το ανταποδίδουμε. Καλή χρονιά, υγεία και ας ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας».

Την εκδήλωση του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιπρόεδροι της Βουλής κ.κ. Αθανάσιος Μπούρας, Απόστολος Αβδελάς και Σοφία Σακοράφα, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής και αρχαιότερος εν ενεργεία βουλευτής κ. Ιωάννης Τραγάκης και εκπρόσωποι των κομμάτων. Παρέστησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Γεώργιος Μυλωνάκης και ο Ειδικός Γραμματέας της Βουλής κ. Βασίλειος Μπαγιώκος, καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ. των Υπαλλήλων της Βουλής με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Ιωάννη Σιαμπάνη.