Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑΓΡΟΤΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΥπΑΑΤ Μ. Βορίδης συνεχάρη τους νικητές του διαγωνισμού «Αγρότης της Χρονιάς»

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης υποδέχθηκε την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 στο Υπουργείο τους νικητές του διαγωνισμού «Αγρότης της Χρονιάς» που διοργάνωσε η εφημερίδα Agrenda.Ο Υπουργός, συνεχάρη τους βραβευμένους παραγωγούς και εξήρε την αφοσίωσή τους στην εκμετάλλευση της ελληνικής γης, σημειώνοντας ότι «αγαπούν τη δουλειά τους και θέλουν να εξελίξουν την καλλιέργειά τους, αξιοποιώντας χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία παρέχει το υπουργείο προκειμένου να κάνουν επενδύσεις για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων».

Ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε τον διαγωνισμό «Αγρότης της Χρονιάς» έναν σημαντικό θεσμό ο οποίος «αναδεικνύει κυρίως τις καλές καλλιεργητικές πρακτικές, τις καλές παραγωγικές πρακτικές και αποτελεί πάντοτε ένα σημείο αναφοράς και πρότυπο σχετικά με το πως πρέπει να εξελίξουμε την παραγωγική διαδικασία στην Ελλάδα».

Οι παραγωγοί από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον Υπουργό για την αρωγή του στην Αγροτική Ανάπτυξη της χώρας μας και συζήτησαν μαζί του τρόπους για την περαιτέρω ανάπτυξη της παραγωγής τους.

Ο κ. Βορίδης ενθάρρυνε τέλος τους παραγωγούς να συνεχίσουν την προσπάθεια τους και χαρακτήρισε την διοργάνωση του διαγωνισμού εκ μέρους της εφημερίδας «Agrenda» «καλό παράδειγμα για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να οργανώσουμε την παραγωγή μας στην Ελλάδα».