Ναύπλιο: Περιπολίες αστυνομικών σε παραλίες – Έκλεισαν πεζοπορικές διαδρομές

Έντονη ήταν η παρουσία της αστυνομίας και στις παραλίες του Ναυπλίου όπου αστυνομικοί απαγόρευαν την κυκλοφορία των πολιτών στα πλαίσια της γενικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας που επέβαλε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.Στην παραλία της Καραθώνας απαγορεύθηκαν οι βόλτες και τα μπάνια και στην πλάζ της Αρβανιτιάς αστυνομικοί δεν άφηναν αυτοκίνητα να παρκάρουν στην πλατεία, ενώ έκλεισαν και την πρόσβαση στην παραλία και τον δρόμο Αρβανιτιά – Καραθώνας, που πολλοί χρησιμοποιούσαν τις τελευταίες ημέρες για πεζοπορία και είχε παρατηρηθεί συνωστισμός.

Στην πόλη του Ναυπλίου το απόγευμα η κίνηση ήταν μηδενική σε όλους τους δρόμους ενώ η αστυνομία έκανε συχνά την εμφάνιση της σε κεντρικούς δρόμους με περιπολικά και μηχανές της ΔΙΑΣ.

Οι έλεγχοι είχαν χαρακτήρα κυρίως ενημερωτικό και παροχής συστάσεων. Μέχρι τώρα έχουν βεβαιωθεί ελάχιστες παραβάσεις. Από αύριο οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν και σε περίπτωση που διαπιστώνεται παράβαση θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

argolikeseidhseis.gr