Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου

Για αποφασιστικότητα που έχει δείξει η ελληνική κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες μίλησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως είπε ο ίδιος χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή ,την ίδια επιμονή αλλά και το ίδιο πείσμα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε παράλληλα την παράταση της απαγόρευση της κυκλοφορίας έως τις 27 Απριλίου.Χαρδαλιάς: Παρατείνονται οι απαγορεύσεις για τρεις εβδομάδες

Το αποτέλεσμα της προσπάθειας κρίνεται μέρα με την ημέρα. Το αποτέλεσμα όμως αυτό σε ελάχιστες ώρες ή μέρες μπορεί να ανατραπεί. Να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα.

Παρατείνονται οι απαγορεύσεις για άλλες τρεις εβδομάδες.

Δεν γίνονται πλέον αλλαγές στις δηλώσει μόνιμης κατοικίας από σήμερα, εκτός για εξαιρετικές περιπτώσεις.

Στους 9 ανέρχονται οι θάνατοι από τον κορονοϊό στη χώρα μας, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 68. 19 εξ αυτών ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες, με τον μέσο όρο ηλικίας τα 74 έτη.

Ακόμη, όπως ανακοίνωσε ο κ. Τσιόδρας, 60 είναι τα νέα κρούσματα με το συνολικό αριθμό τους να φτάνει τα 1.673. Από τα συνολικά κρούσματα το 55% είναι άνδρες.

Οι διασωληνωμένοι είναι 92. Παράλληλα εκτός ΜΕΘ βρίσκονται δέκα συμπολίτες μας. Όσον αφορά τους διασωληνωμένους η μέση ηλικία τους είναι τα 66 έτη ενώ 20 εξ αυτών είναι γυναίκες. Στο μεταξύ από τα κρούσματα τα 343 έχουν σχέση με ταξίδια ενώ τα 592 με κάποιο γνωστό κρούσμα. Επιπλέον πάνω από το 70% έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

madata.gr