Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Κυρίες και κύριοι, σε πρώτη πανελλαδική αποκλειστικότητα σας παρουσιάζουμε τη νέα δέσμη μέτρων που εξετάζει το Υπουργείο Παιδείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού:



 

1. Απαγορεύεται ρητώς οι τέσσερις (και ο κούκος) παρευρισκόμενοι εντός του Ιερού Ναού να ασπαστούν τον Νυμφίο. Είναι άτομο που έχει έρθει από το Ισραήλ, χώρα αναφοράς κρουσμάτων, και πρέπει να διατηρηθεί απόσταση τουλάχιστον 2μ. από Αυτόν.

2. Αγιογραφίες που παρουσιάζουν υπερήλικες όπως Άγιος Χαράλαμπος κ.α. ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και γι’ αυτό πρέπει να τους φορεθεί απαραιτήτως μάσκα και γάντια.

3. Οι ιεροψάλτες δέον να απαλείψουν εκ του τροπαρίου «εξέδυσάν με» τη φράση «ίνα συντρίψω αυτούς ως σκεύη κεραμέως», καθότι τύπτει συνειδήσεις βαθέως κοιμώμενες.

4. Οι ιερείς δέον να ράνουν τον επιτάφιο ουχί δια απλής λεμονοκολόνιας (ήμεθα πατριώτες, δεν κάνουμε τις ανοησίες του Ερντογάν) αλλά να γεμίσουν το ραντιστήρι με αντισηπτικό διάλυμα, διότι δυστυχώς στην παράσταση του επιταφίου υπάρχει συγχρωτισμός, Απόστολοι, Μυροφόρες κ.α.

5. Οι παραβάτες των ανωτέρω ως όντως δημόσιος κίνδυνος θα επιβιβάζονται σε πτήση τσάρτερ για Ιταλία όπου θα ρίπτονται στο Κολοσσαίο και θα τιμωρούνται παραδειγματικά με μια σειρά βασανιστηρίων που θα αποφασίσει και θα διατάξει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

6. Τέλος, όποιος από τα λογικά γίδια ….εεεε πρόβατα, κάνει έστω κι έναν λογισμό ότι όλα αυτά υποκρύπτουν εμπάθεια και αναλγησία θα κατατάσσεται αυτομάτως ως αυτονομιστής, ζηλωτής, ακραίος, απείθαρχος και εγωιστής που προβάλλει το πρόσωπό του και κατά το δυτικό έθος θα πρέπει να αυτομαστιγωθεί (πάντα εντός του ταμείου του αφού φανερά αυτομαστιγώνονται μόνο οι σαλαφιστές στο κέντρο της Αθήνας), έως ότου κατανοήσει ότι η σωτηρία του κόσμου δεν είναι ο Ναζωραίος αλλά το νοσοκομείο «Σωτηρία».

Η Υπουργός σας εύχεται καλές γιορτές και σας αφιερώνει το άσμα του Μηλιώκα «Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και χαζούς».

Πατήρ Συνομωσιολόγιος.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ