Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το παράξενο όνειρο του Καμπόσου με πρωταγωνιστές τον Τραμπ, τον Covid 19 και τον ίδιο

Ένα όνειρό του μοιράστηκε στο facebook, ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος.

Ένα όνειρό του με πρωταγωνιστές τον ίδιο, τον κορονοϊό και τον… Τραμπ μοιράστηκε στο facebook, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος.

Όπως ο ίδιος γράφει σε μια ανάρτηση – παραλήρημα στο facebook, ήταν “παράξενο” και “περίεργο” και “τρομακτικό”.Διαβάστε το “όνειρο” του δημάρχου Άργους:
Είδα ένα παράξενο, περίεργο και τρομακτικό όνειρο και θέλω να σας το διηγηθώ .
Ήρθε στο όνειρο μου ένας ψηλός , αδύνατος πάρα πολύ, με μαύρα ρούχα και μαύρο καπέλο. Είχε σκοτεινή (τρομακτική θα έλεγα) όψη…Στ αλήθεια ταράχτηκα μόλις τον αντίκρισα, αγριεψα, τρόμαξα…ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ και τι θέλεις από μένα? Βρήκα τη δύναμη και Τον ρώτησα.
-Είμαι ο C 19 μου λέει με βαριά και βραχνή φωνη.
-Α…εσύ είσαι του λέω που μας ταλαιπωρεις ? (Επιστρατευσα όλη μου τη δύναμη, το κουράγιο και τον ρώτησα).
Δεν έχω κάτι με σας μου λέει….εμένα με έφτιαξαν για να διώξουν τον περούκα , το βλάκα, το χοντρό , τον άνθρωπο που δεν συνεργάζεται με τη CIA, που δεν συνεργάζεται με τα ΑΦΕΝΤΙΚΆ και δεν έχει κάνει ούτε ένα πόλεμο όσα χρόνια κυβερνάει την Αμερική. Εκοψε τις χρηματοδοτήσεις και σταμάτησε τις σφαγές των μισθοφόρων του ISIS (είδε κανείς μετά την εκλογή ΤΡΑΜΠ αυτούς με τις πορτοκαλί φόρμες να κόβουν κεφάλια???ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.), που δεν έκανε καμία νέα αραβική άνοιξη, κανένα νέο πόλεμο σε Κάποια Άλλη Γιουγκοσλαβία, ΙΡΑΚ , ΙΡΑΝ, ΚΟΥΒΈΙΤ, που ο βλάκας έκανε τον ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ να τα βρει με τη Νότια Κορέα και να μην υπάρχει πια άλλη απειλή πολέμου, που έκανε φίλο του τον Πούτιν…..που δεν είχαμε νέους δίδυμους πύργους , καμία βόμβα σε κανένα μαραθώνιο…..και τόσα άλλα ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΤΡΑΜΠ και τους έχει πολύ μα πάρα πολύ εκνευρίσει.
Ενώ οι πριν αυτόν , οι έξυπνοι “δημοκρατικοι” πρόεδροι μπορεί να γεμίσανε με αίματα τον πλανήτη αλλά έτσι έπρεπε!!!!. Γιατί τα αφεντικά τι θα κάνουν θα ζητιανευουν???….
– Εμείς τι σου φταίμε C 19 ?(τον ρώτησα)
Δεν σας έχω πειράξει εσάς γιατί δεν έχετε λεφτά για άλλα μνημόνια , για ξεκαρφωμα και για να μην προδοθω ότι φτιάχτηκα μόνο για την Αμερική, έχω δημιουργήσει θύματα και σε κάποιες άλλες χώρες…όμως στη Αμερική του περούκα , του βρωμοΠΑΤΡΙΩΤΗ – ΦΑΣΊΣΤΑ ΤΡΑΜΠ, κάνω “θραύση” σκοτώνω όσους μπορώ περισσότερους , φορτηγά γεμίζουν κάθε μέρα με πτώματα…..για να μάθει ο τρελός να μην πειθαρχει και να τα βάζει με τα “ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΜΟΥ” ……Τα ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΜΟΥ πληρώνουν κανάλια, ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ , ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ εφημερίδες…..,Σε μερικούς μήνες έχει εκλογές, θα τον κάνουμε να χάσει….και θα γυρίσει η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ. Πετάχτηκα…..ξύπνησα !!!!
Όνειρο λέω ήταν…. Μην τα πιστεύετε όλα αυτά που μου είπε.!
ΞΥ ΠΝΗ ΣΤΕ !!!!!!!!!!!
ΡΕ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ?????
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΔΈΡΦΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΦΕΡΕΤΖΈ.!!!
ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ (τα αφεντικά ) ΙΣΩΣ….. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΥΡΓΚΑ…….