Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Άνοιξε τις πόρτες της η Optima Bank στην Κόρινθο

Η Optima Bank είναι η νέα τράπεζα άνοιξε τις πόρτες της για τον επιχειρηματικό κόσμο και το κοινό από τη Δευτέρα 11 Μαίου στην Κόρινθο.

Σε έναν ομολογουμένως πολύ όμορφο χώρο η νέα τράπεζα του «Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ» θέλει να λειτουργήσει με μία διαφορετική φιλοσοφία με στόχο μια πρωτόγνωρη, ευχάριστη τραπεζική εμπειρία. 

Ο βουλευτής Κορινθιών Νίκος Ταγαράς, ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης και ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Καρπούζης έδωσαν το παρών στο άνοιγμα thw Optima Bank και μίλησαν για τη σημασία που έχει το κύρος και η αξιοπιστία της «ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ», του ισχυρού Ομίλου με ηγετική θέση στην ελληνική οικονομία και πρωταγωνιστικό ρόλο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, για το νέο αυτό ξεκίνημα.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος υπενθύμισε ότι ο χώρος είναι το προεκλογικό του κέντρο που τον οδήγησε σε επιτυχία στις προηγούμενες εκλογές, χαρακτηρίζοντας τον γούρικο…

Οι άνθρωποι της Optima Bank, φρέσκα πρόσωπα με το χαμόγελο με βαθιά γνώση και εμπειρία στον κλάδο, αλλά κυρίως με όρεξη για δουλειά, τηρώντας τα μέτρα προστασίας μας ξενάγησαν στους χώρους. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι αντί για γκισέ υπήρχαν φιλόξενα γραφεία με καναπέδες όπου ενώ περιμένεις μπορείς να συνεχίσεις και την εργασία σου.

Το παρών έδωσαν o Πρόεδρος της Optima Bank Γιώργος Τανισκίδης, ο Διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Κυπαρίσσης, ο διευθυντής της Motor Oil κ. Κανελόπουλος και επιχειρηματίες της περιοχής.

ekorinthos.gr