Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
LIFESTYLEΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ φωτογραφήθηκε στο ιερό του Δία στην Αρχαία Νεμέα

Και ευχαρίστησε τον Δία για τη φιλοξενία.

H κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κράια Γκέρμπερ, λίγο πριν την καραντίνα βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ιερό του Δία στην Αρχαία Νεμέα και φωτογραφήθηκε για τo τεύχος Ιουνίου της βρετανικής Vogue. 

Η 18χρονη που είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της εποχής, πόζαρε με δημιουργίες Alexander McQueen, Donatella Versace, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, Hermes, Saint Laurent, Miu Miu και Burberry «ως σύγχρονη Ελληνίδα θεά», ως «Πανίσχυρη Αφροδίτη», όπως είναι ο τίτλος του άρθρου για την Κράια.

«Φωτογραφήθηκε στην Αρχαία Νεμέα, στην Ελλάδα και ποια θα ήταν καλύτερη για να γίνει μια σύγχρονη Ελληνίδα θεά, από την Κράια Γκέρμπερ», γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της στο Instagram η βρετανική Vogue.

Όμως και η Κράια, στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram χαρακτηρίζει την φωτογράφηση στον αρχαίο ναό μια απίστευτη εμπειρία και ευχαριστεί τον Δία για τη φιλοξενία: «Φωτογραφήθηκα για το τεύχος Ιουνίου της βρετανικής Vogue και ήταν μία απίστευτη εμπειρία η φωτογράφηση στον αρχαίο ναό των Ολύμπιων, θα την αναπολώ πάντα. Ευχαριστώ όλους εκείνους που έκαναν αυτό το ταξίδι τόσο διασκεδαστικό και… ευχαριστώ Δία που μας δέχθηκες στο όμορφο σπίτι σου».

Πηγή: reader.gr