Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λουτράκι: Τέσσερις άντρες βρέθηκαν νεκροί σε σπήλαιο -video

Τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι, καθώς εντοπίστηκαν μέσα σε σπήλαιο από την ΕΜΑΚ τέσσερα άτομα νεκρά.

Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, στήθηκε σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι και οι διασώστες ανέσυραν τέσσερις άνδρες χωρίς τις αισθήσεις τους.



 

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας από 34 έως 50 ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σοροί των θυμάτων έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι Αρχές διερευνούν τον τρόπο με τον οποίο πέθαναν οι άνδρες, ωστόσο οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή είναι συγκεχυμένες.

Η τοπική ιστοσελίδα Loutraki 365 υποστηρίζει πως οι άνδρες έψαχναν για λίρες και βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που προσπαθούσαν να πυροδοτήσουν κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό. Στο σημείο εντοπίστηκε, κατά πληροφορίες, και μια γεννήτρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ίδιου μέσου, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους.

Με βάση αυτό το σενάριο, άμεσα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο υπό τον φόβο κάποιας νέας έκρηξης, ενώ περίπου στις 5:00 τα ξημερώματα, ξεκίνησε η επιχείρηση για την ανάσυρση των πτωμάτων.

Τις Αρχές ειδοποίησε μια γυναίκα που όπως αποδείχθηκε αργότερα ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων. Μάλιστα, είχε μαζί της και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λουτρακίου κ. Γιώργο Γκιώνη, που μίλησε στο Open, όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται καθώς στο συγκεκριμένο σημείο δεν πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως η επιχείρηση της ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα Σαββάτου.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των τεσσάρων θυμάτων.

loutraki365.gr