Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα τέσσερα πράγματα που δεν πρέπει να ποστάρεις στα social media

Tι πρέπει να προσέχεις
Τα social media είναι μέρος της ζωής μας αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι δημοσιεύουμε σε αυτά. Υπάρχουν απαγορευμένα posts που μπορεί να σου φαίνονται ασήμαντα ή λεπτομέρειες αλλά τελικά είναι πολύ πιο σοβαρά

Δες τα τέσσερα πράγματα που δεν πρέπει να ποστάρεις στα social media. 

Τη διεύθυνση του σπιτιού σου

Μπορεί να νομίζεις ότι είναι μια πληροφορία που δεν ενδιαφέρει κανέναν και να κάνεις check in με στοιχεία που δείχνουν ακριβώς που μένεις αλλά θα πρέπει να προσέχεις. Δεν είναι αδύνατο κάποιος να σε παρακολουθήσει και να εισβάλλει σε ανύποπτο χρόνο στους προσωπικούς σου χώρους.

Φωτογραφίες από παιδιά δικά σου ή συγγενών

Οι ειδικοί ασφαλείας έχουν αποφανθεί ξεκάθαρα γι’ αυτό. Δεν πρέπει να δημοσιεύουμε τα παιδιά στα κοινωνικά δίκτυα. Πολύ σημαντικό επίσης είναι να μην αποκαλύπτουμε σε ποιο σχολείο πηγαίνουν.

Λεπτομέρειες για τις μέρες απουσίας από το σπίτι

Αν πας διακοπές και θέλεις να ανεβάσεις φωτογραφίες με το πώς περνάς κάνε το τουλάχιστον αφού έχεις επιστρέψει. Σίγουρα οι φίλοι σου δεν έχουν σκοπό να σε κλέψουν, αλλά μη μου πεις πως τα 1.300 άτομα που έχεις στο facebook τα ξέρεις όλα (και μάλιστα καλά)!διάφορες οικονομικές πληροφορίες

Διάφορες οικονομικές πληροφορίες

Διάφορες πληροφορίες για την οικονομική σου κατάσταση, συζητήσεις σχετικά με την τράπεζα στην οποία διαθέτεις λογαριασμό και το μηνιαίο εισόδημα σου θα πρέπει να μένουν μακριά από το διαδίκτυο.

news.gr