Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τηλεδιάσκεψη φορέων της Κορινθίας με τον ΓΓ Εμπορίου, Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης

Με επιτυχία και  ενεργή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη  ‘’ Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ‘’, η πρώτη από μια σειρά τηλεδιασκέψεων που προγραμματίζει το Επιμελητήριο Κορινθίας για το επόμενο διάστημα. 

Στην τηλεδιάσκεψη αυτή, που είχε ως θέμα τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας για τον κλάδο εστίασης, εμπορίου & τουρισμού, συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας του καταναλωτή  του Υπουργείου Ανάπτυξης, κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης καθώς και εκπρόσωποι φορέων όπως ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορινθίας, κ.Γεώργαρης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, κ. Παγώνης, ο εκπρόσωπος της ΟΕΒΕ Κορινθίας, κ. Βασιλακόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δερβενίου κ.Προδρομίδης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου, κ. Λάμπου, η πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξυλοκάστρου κ. Πάτκου, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, κ. Κουρούκλη, ο πρόεδρος των επαγγελματιών γαστρονομίας – εστίασης, κ. Ντούσικος καθώς και μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου, η κ.Μανάβη και ο κ.Σπηλιωτακάρας.

Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερη εποικοδομητική με όλους τους συμμετέχοντες να εκθέτουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους. Ο κ. Σταμπουλίδης αφού άκουσε προσεχτικά τα αιτήματα των φορέων, ζήτησε από το Επιμελητήριο Κορινθίας να του τα προωθήσει για να τα μεταφέρει με την σειρά του στην κυβέρνηση και να βρει λύσεις. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας ανανέωσε το ραντεβού με τους φορείς για την επόμενη εβδομάδα και ενημέρωσε ότι θα καθιερωθεί μία μέρα συζήτησης κάθε εβδομάδα για όλα τα προβλήματα που προκύπτουν.