Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΕΛΛΑΔΑ

Το σποτ του Υπουργείου Τουρισμού για το Ελληνικό καλοκαίρι (video)

Δεν είναι ούτε ο ήλιος, ούτε η θάλασσα. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω… Είναι state of mind. Να είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς, να επικοινωνείς με τη φύση, να αισθάνεσαι ελεύθερος. Αυτό είναι το ελληνικό καλοκαίρι και το σύνθημα του υπουργείου Τουρισμού.Το βίντεο ήδη κάνει το γύρο των social media -και μέσω αυτών και του κόσμου- και σχολιάζεται. Ενα μήνυμα αισιοδοξίας από την Ελλάδα για την επόμενη ημέρα την οποία μπορούν να ζήσουν εδώ στις ομορφιές του τόπου μας ή σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου βρίσκεται ο καθένας, μιας και Greek summer is a state of mind.

Το σποτ για τον τουρισμό

Το μήνυμα για τον Τουρισμό που θέλησε να περάσει φέτος η Ελλάδα, σε μια ιδιαίτερη στιγμή για τον κόσμο, με την πανδημία να βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι ιδιαίτερο και προσεκτικά μελετημένο. Και πάνω από όλα με σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο, όπου και να βρίσκεται, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Το μήνυμα λιτό, όπως και το σκηνικό που επελέγη. Επειδή ακριβώς το μήνυμα ήταν δυνατό, έγινε η επιλογή να σταλεί αυτό με την εικόνα μιας από τις ομορφιές της Ελλάδας. Με εικόνες από μία και μόνο γωνιά της.

Πού όμως βρίσκεται αυτή η εκπληκτική γωνιά; Στη Νότια Εύβοια, είναι η απάντηση. Από την κυβέρνηση κρατούν ως μυστικό την τοποθεσία, ωστόσο για τους γνώστες της περιοχής η απάντηση ήταν γνωστή ήδη από πριν: Μεγάλη Αμμος, κοντά στο Μαρμάρι.