Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυση Χαρδαλιά σε βάρος της γυναίκας που του πέταξε νερό

Μήνυση για εξύβριση κατέθεσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά της γυναίκας που του έριξε ποτήρι με νερό σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η Ιωάννα Κουσκούση κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο. Μαζί της ήταν και μια φίλη της που προσπάθησε να καταγράψει στο κινητό το περιστατικό.




 

Επεισοδιακό αποδείχθηκε το γεύμα του κ. Χαρδαλιά με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το Voria.gr, τη στιγμή που οι δύο άνδρες γευμάτιζαν στο εστιατόριο, η γνωστή, πλέον, Θεσσαλονικιά, Ιωάννα Κουσκούση, που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς στον Λευκό Πύργο για το ζήτημα του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων, αντιλήφθηκε την παρουσία τους και τους πλησίασε.

Αρχικά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τους προσέγγισε φιλικά, ωστόσο όταν έφτασε κοντά τους, πέταξε νερό προς τον Νίκο Χαρδαλιά. Άμεση ήταν η παρέμβαση της ασφάλειας των δύο υφυπουργών, οι οποίοι προχώρησαν στην προσαγωγή της, ενώ η ίδια ευρισκόμενη σε έξαλλη κατάσταση φώναζε μεταξύ άλλων απευθυνόμενη στους δύο υφυπουργούς “καταστρέψατε την Ελλάδα”.