Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επιβράβευση Μητσοτάκη στον Κορίνθιο υφυπουργό Χρήστο Δήμα

Για την εσωκομματική εικόνα του κυβερνώντος κόμματος γράφει στο άρθρο του ο δημοσιογράφος Σταύρος Παπαντωνίου στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στο φύλλο της Τετάρτης 10 Ιουνίου.

Ο κ. Παπαντωνίου αναφέρεται και στον συμπατριώτη μας Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστο Δήμα τον μοναδικό Υφυπουργό της Κυβέρνησης που είχε δίπλα του ο Πρωθυπουργός κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη δείχνοντας την εκτίμησή του και εμπιστοσύνη του στον Κορίνθιο πολιτικό. 

Γράφει στο άρθρο του ο Σταύρος Παπαντωνίου:

Η επιβράβευση του Μητσοτάκη

Στην πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, εκτός από τους υπουργούς, μαζί τους ήταν και ένας υφυπουργός. Ο Χρίστος Δήμας είναι εκ φύσεως χαμηλών τόνων. Δεν θα τον δείτε να τσακώνεται με συριζαίους στα κανάλια, να ανεβάζει τους τόνους, να ξιφουλκεί. Θα τον δείτε, όμως, να μιλάει για τον τομέα του –είναι υφυπουργός Ερευνας και Τεχνολογίας– και να προσπαθεί να υλοποιήσει κάποιο έργο που θα μείνει. Οπως, για παράδειγμα, το πάρκο επιχειρηματικότητας στην παλαιά ΧΡΩΠΕΙ. Ο Μητσοτάκης –ευτυχώς– εκτιμά αυτού του είδους τους πολιτικούς και δείχνει να τους εμπιστεύεται. Απόδειξη πως ο νεαρός υφυπουργός θα είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα συνοδεύουν τον πρωθυπουργό στο ταξίδι του στο Ισραήλ.

Δείτε όλο το άρθρο από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΔΩ