Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προπηλάκισαν αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο σε καφενείο

Σε ένα καφενείο της Άρτας οι θαμώνες έδειραν αστυνομικούς, όταν οι τελευταίοι πήγαν για έλεγχο κατόπιν κλήσης για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Στην Άρτα υπήρξε έντονο επεισόδιο ανάμεσα σε αστυνομικούς και θαμώνες ενός καφενείου. Συγκεκριμένα στο καφενείο οι αστυνομικοί τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (15/6) πήγαν για έλεγχο κατόπιν κλήσης για διατάραξη κοινής ησυχίας.



 

Τότε οι θαμώνες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και από την επίθεση τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου νοσηλεύονται, ενώ επιπρόσθετα προκλήθηκαν φθορές σε ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση οι παραπάνω κατηγορούμενοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην πόλη της Άρτας, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια δύο εκ των συλληφθέντων μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.

Έτσι, στο Νοσοκομείο της Άρτας νοσηλεύονται 3 αστυνομικοί στους οποίους επιτέθηκαν θαμώνες καφενείου και από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας συνελήφθησαν 6 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απλής, επικίνδυνης και βαριάς σωματικής βλάβης, βίας κατά υπαλλήλων, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξης ησυχίας και παραβάσεων της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ