Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Κέντρο Υγείας Νεμέας -video

Πολιτική εξόρμηση στη Νεμέα, την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020, πραγματοποίησε κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τον τομεάρχη Υγείας και βουλευτή Ρεθύμνου Ανδρέα Ξανθό, τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Κορινθίας Γιώργο Ψυχογιό, τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρό αλλά και από κλιμάκιο της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νεμέας του κόμματος, με επικεφαλής τον Σπύρο Πιέρρο.



 

Στο Κέντρο Υγείας είχαν αναλυτική ενημέρωση από το προσωπικό και από τον Διευθυντή κ. Στάθη Σκληρό, συζήτησαν για την εξειδίκευση της πρότασης για την Υγεία του ΣΥΡΙΖΑ και εκφράστηκε προβληματισμός για την ανυπαρξία παρεμβάσεων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας της Φυσικής, που είχαν ξεκινήσει να υλοποιούνται από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Αντίστοιχα, η κατάσταση στο Κέντρο Υγείας είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, λόγω έλλειψης γιατρών, τμήματα που δεν λειτουργούν, έλλειψη ασθενοφόρου κ.α.

Μετά το Κέντρο Υγείας Νεμέας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Σύνδεσμο Οινοποιών της περιοχής όπου συζητήθηκαν οι άμεσες ανάγκες του κλάδου.