Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δωρεάν σεμινάριο από το Επιμελητήριο Κορινθίας για τις τουριστικές επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τηλεκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με την ΚΥΑ «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19» Α.Π. 1881/29.5.2020.



 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις επισιτιστικού κλάδου / εστιατόρια / καφέ / μπαρ , τουριστικών καταλυμάτων / ενοικιαζομένων δωματίων / διαμερισμάτων / τουριστικών κατοικιών της Κορινθίας, σε τουριστικά και ναυλομεσιτικά γραφεία, τουριστικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εκμίσθωσης μοτοσικλετών, τρίτροχων και τετράτροχων οχημάτων προκειμένου να το παρακολουθήσουν και να λάβουν τη σχετική βεβαίωση.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Ιουνίου, από τις 18:00- 20:00.

H διάρκεια του προγράμματος ορίζεται σε 2 ώρες.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στο σύνδεσμο https://bit.ly/37HBjRv από την Τετάρτη 24/06/20  έως και την Κυριακή 28/06/20 προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής και να λάβουν τη σχετική πρόσκληση για την είσοδο τους στην πλατφόρμα zoom.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχει ένας μόνο εκπρόσωπος κάθε επιχείρησης, στου οποίου το όνομα θα εκδοθεί η σχετική βεβαίωση, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.