Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑΓΡΟΤΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μια φιάλη Ελαιόλαδο από τον Άσσο Κορινθίας, στις καλύτερες του Κόσμου!

Το qoppa , απέσπασε τις καλύτερες κριτικές στο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου  London International Olive Oil Competition 2020 ( LIOOC 2020) που διοργανώθηκε στη “Μητρόπολη της Ευρώπης”, το Λονδίνο.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό με παγκόσμια εμβέλεια και οι δοκιμές γίνονται από έμπειρους και πιστοποιημένους γευσιγνώστες διεθνούς κύρους  με τη μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας βάσει του ΔΣΕ ( Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου ).



Ο διαγωνισμός εφαρμόζει πολύ αυστηρά και υψηλά ποιοτικά κριτήρια αξιολόγησης, με συνέπεια να κατατάσσεται σε υψηλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Συγκεκριμένα,  στην πρώτη κιόλας εμφάνιση στο διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18-21 Ιουνίου, η συμμετοχή κέρδισε 3 βραβεία στις κατηγορίες: Συσκευασία και ποιότητα.

Μια πρωτιά για την Κορινθία!

Αναλυτικά,
🥇Gold medal -Packaging Total Image Awards 2020
🥈Silver medal- Packaging Label Awards 2020
🥉Bronze medal -Quality Awards 2020

Με περισσότερες από 650 συμμετοχές ελαιολάδων από 25 ελαιοπαραγωγικές περιοχές παγκοσμίως  όπως Αλγερία, Βραζιλία, Κύπρος, Γερμανία, Σουηδία, Ελβετία, Ολλανδία, Αμερική, Ην. Βασίλειο, Ισπανία, Τυνησία, Ιταλία, Τουρκία, Αργεντινή,  Ελλάδα, Κροατία, Πορτογαλία κτλ, και με τόσο υψηλό επίπεδο δυσκολίας, οι θέσεις που κατέκτησε το ελαιόλαδο είναι Θρίαμβος επιτυχίας.

Οι αδερφές Θεοδώρου, Φρόσω και Φιλιώ, πρώτη φορά ένωσαν τις δυνάμεις τους και συμμετείχαν στο διαγωνισμό LIOOC 2020 με τη φιάλη τους, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές και 3 βραβεία.

“Η τιμητική αυτή διάκριση μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε για να αναγνωριστεί η Ελλάδα μας και ο τόπος μας, η Κορινθία και σε άλλους διαγωνισμούς στο μέλλον.

Με συνέπεια, ταπεινότητα και πιστές στις αρχές μας θα συνεχίσουμε το έργο της οικογένειάς μας, προωθώντας το Κορινθιακό ελαιόλαδο”.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το site: www.qoppa.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν ή να μας ακολουθήσετε στα social media.

https://www.facebook.com/qoppaoliveoil/

Από την πλευρά μας συγχαρητήρια στις δύο Κορίνθιες αδελφές Φρόσω και Φιλιώ Θεοδώρου!