Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ξεκινά το Τοπικό Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο (Digital Open Mall Νεμέας)

Και ο Δήμος Νεμέας θα αναπτύξει το δικό του Τοπικό Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο (Digital Open Mall Νεμέας) μέσα στο καλοκαίρι!
Πρόκειται για τον πλέον σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο σύνδεσης όλων των τοπικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών του δήμου με όλους τους καταναλωτές (κατοίκους και επισκέπτες) ώστε να κερδίζουν ΟΛΟΙΟι επιχειρήσεις αυξήσουν τις πωλήσεις τους, οι καταναλωτές αγοράζουν, εξυπνότερα και οικονομικότερα και οι κάτοικοι και επισκέπτες ενημερώνονται άμεσα για ότι συμβαίνει δίπλα τους.
Μετά την τελευταία συνάντηση που είχαν ο δήμαρχος Νεμέας Κων/νος Φρούσιος , ο αντι/χος Αθανάσιος Καρκώνης και ο Παναγιώτης Ντόμαλης πρόεδρος της εταιρίας PROothisi που έχει να αναπτύξει το καινοτόμο project, αποφασίσθηκε η άμεση λειτουργία του Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου Νεμέας ώστε να βοηθηθούν όσο το δυνατό περισσότερο οι τοπικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Το δελτίο τύπου της εταιρίας PROothisi:

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Νεμέας κ. Κων/νο Φρούσιο και τον Αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Αθανάσιο Καρκώνη για την αναλυτική και εποικοδομητική μας συνάντηση που αφορούσε στην ανάπτυξη του καινοτόμου Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου (Digital Open Mall) στον δήμο Νεμέας!
 Με το Τοπικό Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο Νεμέας ο δήμος θα δώσει ώθηση στις τοπικές επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες, θα αναπτύξει έναν νέο τρόπο επικοινωνίας των δημοτών και επισκεπτών με τις τοπικές επιχειρήσεις και ταυτόχρονα θα ενισχύσει την πλουραλιστική ενημέρωση αναδεικνύοντας παράλληλα τον Δήμο.
 Στην συνάντησή μας, αναλύθηκαν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Δήμου, των προϊόντων και των επιχειρήσεων – επαγγελματιών, καθώς και ο σχεδιασμός του Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου Νεμέας, ώστε να προσαρμοστεί καλύτερα στις ανάγκες του αλλά και να επιφέρει τη μεγίστη απόδοση όλων των τοπικών επιχειρήσεων.

Ο Δήμαρχος μας ζήτησε την άμεση δρομολόγηση της ανάπτυξης του Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου Νεμέας, ώστε να δούμε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα μέσα στο καλοκαίρι!
Ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία τόσο του δημάρχου κ. Φρούσιου, όσο και του υπεύθυνου αντιδημάρχου κ. Καρκώνη, για την άμεση ανάπτυξη του Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου Νεμέας (Digital Open Mall ΝΕΜΕΑΣ), ανακοινώνουμε πως από σήμερα όλες οι επιχειρήσεις – επαγγελματίες που έχουν έδρα στον Δήμο Νεμέας μπορούν να στέλνουν αίτηση εγγραφής για την πρώτη ΔΩΡΕΑΝ καταχώρισή τους στην εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα κατοίκων και επισκεπτών.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν την αίτησή τους εδώ:
http://2742.gr/DoI

Η εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα θα “εγκατασταθεί” αν κάποιος επισκεφθεί από το κινητό του τηλέφωνο το https://local-market.gr/

Περισσότερα για το Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο Νεμέας και τα οφέλη του μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://www.pro-othisi.gr/home/digital-open-mall/

Περισσότερα για την λειτουργία της εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα θα βρείτε εδώ:
http://www.pro-othisi.gr/home/proothisi-local-market/

Ο δήμος Νεμέας πιστεύοντας στον Ψηφιακό μετασχηματισμό του, στηρίζει την τοπική οικονομία και αναπτύσσει την τοπική κοινωνία βελτιώνοντας ταυτόχρονα την λειτουργία των τοπικών δομών.”