Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ξεκίνησε η πρώτη OnLine έκθεση Τουρισμού

Ξεκίνησε η πρώτη OnLine έκθεση Τουρισμού με Θέμα Support Greek Tourism. Η έκθεση είναι μια ενέργεια της e-expo.gr και μια προσπάθεια στήριξης στον Ελληνικό Τουρισμό.


Στην πλατφόρμα της e-expo.gr, συγκεντρώνονται φέτος οι επαγγελματίες του κλάδου, προσπαθώντας να ενισχύσουν την έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολη σεζόν σε ένα 3D Virtual περιβάλλον πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα δείχνοντας τον δρόμο της επόμενης μέρας των εκθέσεων.
Ταξιδιωτικές υπηρεσίες, καταλύματα και ξενοδοχεία, επαγγελματικοί εξοπλισμοί, προορισμοί και πολλές ακόμα κατηγορίες που έχουν άμεση σχέση με τον τουρισμό, είναι μια πρώτη εικόνα για το τι μπορεί να δει ο επισκέπτης της έκθεσης.
Με την συμμετοχή όλων σχεδόν των θεσμικών φορέων του τουρισμού, στόχος είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα της e-expo.gr, να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για την “ανασύνταξη” του κλάδου.
Όσοι επαγγελματίες δεν έχουν δηλώσει ακόμα συμμετοχή, μπορούν να το κάνουν άμεσα ερχόμενοι σε επικοινωνία με τους διοργανωτές της έκθεσης.
Να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα θα ενημερώνεται διαρκώς με νέους συμμετέχοντες καθ’ όλη την διάρκεια της ενέργειας.
Περιηγηθείτε εντελώς δωρεάν και από την άνεση του χώρου σας στην έκθεση εδώ https://greektourism.e-expo.gr/
Ένωστε την αλυσίδα στήριξης στον Ελληνικό Τουρισμό υιοθετώντας στο προφίλ σας στο Facebook την λεζάντα Support Greek Tourism εδώ https://www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=255141509268816

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε τον Ελληνικό Τουρισμό και την Οικονομία μας