Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα μεταξύ Μπογιόπουλου και Μπογδάνου με βαριές εκφράσεις

«Γλίτσας και ρουφιάνος», έγραψε ο δημοσιογράφος – «Ήρθε η ώρα σου» απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ

Μετά τη δημοσιογράφο Ελευθερία Κουμάντου ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος έβαλε στο στόχαστρό του έναν ακόμα πρώην συνάδελφό του. Αυτή τη φορά στόχος ήταν ο Νίκος Μπογιόπουλος για τον οποίο ο βουλευτής της ΝΔ άφησε να εννοηθεί πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του.



 

Όλα ξεκίνησαν με ένα tweet του Ν. Μπογιόπουλου ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Ακούω για “φασίστα”. Για “ρουφιάνο”. Για “γλίτσα”. Για “γελοίο”. Για “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”. Όλα αυτά είναι σωστά. Βασικά, όμως, το παιδί είναι για λύπηση».

Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν κατονόμασε κάποιον, ωστόσο, ο βουλευτής της ΝΔ «είδε» τον εαυτό του σε αυτό το τιτίβισμα και αποφάσισε να απαντήσει στο δημοσιογράφο και με ένα δικό του «τιτίβισμα» έγραψε:

«Μπογιόπουλε σου τη χαρίζω χρόνια τώρα κυρίως διότι σε λυπάμαι που από παντού σε πετάνε. Όχι πια. Ήρθε και η δική σου ώρα -με όλο το υλικό που μου ‘χεις αφιερώσει- να καταλάβεις ότι εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ κι εσύ δεν είσαι κομισάριος».

Το νεότερο επεισόδιο ήρθε με απάντηση του Ν. Μπογιόπουλου μέσω του «Ημεροδρόμου». Εκεί ο δημοσιογράφος έγραψε:

«Πληροφορήθηκα ότι ο εκδιωχθείς από τον ΣΚΑΪ ως φορέας “παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων” με παρακολουθεί χρόνια και μαζεύει υλικό της δημοσιογραφικής δουλειάς μου. Προφανώς δεν του χρησίμευσε σε τίποτα. Οσον αφορά τις απειλές, αφού υπογραμμίσω και από εδώ όσα επισημαίνω στο άρθρο μου, ότι δηλαδή “Το θέμα δεν είναι ο Μπογδάνος, το θέμα είναι η ΝΔ”, περιορίζομαι προς το παρόν να σημειώσω: Μπογδάνε, αφού μας ομολόγησες δημόσια ότι στον “φασίστα”, στον “ρουφιάνο”, στον “γλίτσα”, στον “γελοίο”, στο “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”, στον “για λύπηση” της ανάρτησής μου, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, περιττό να σου πω – τώρα που “ήρθε η ώρα μου” – πόσο… σκιάχτηκα».

Πηγή