Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην 85η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 85η ΔΕΘ η οποία θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 13  Σεπτεμβρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.



 

Οι επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, αποστέλλοντας αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/30vKSzR

 

Κάλεσμα Συμμετοχής Μελών

Δηλώσεις συμμετοχής έως 31 Ιουλίου 2020

 

Το Επιμελητήριο Κορινθίας προτίθεται να επιδοτήσει το κόστος της ενοικίασης περιπτέρου 30 τμ, τύπου 2,  κατά 50%, ενώ το υπόλοιπο θα καλυφθεί από τους εκθέτες.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετοχών.

Το μέγεθος του χώρου που θα αναλογεί στον κάθε εκθέτη πιθανόν να είναι από  5  έως 10 τ.μ. (θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών). Η τιμή ανά τ.μ. για κάθε εκθέτη ανέρχεται στο ποσό των 17€ + ΦΠΑ(24%).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των διαθέσιμων τετραγωνικών του εκθεσιακού περιπτέρου είναι περιορισμένος.

Προϋπόθεση για την επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο για το έτος 2020. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο  27410 24464 (εσωτ. 933) ή στο email: media@korinthiacc.gr

*Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η αποστολή στελεχών που θα εκπροσωπήσουν την επιχείρηση στην έκθεση.

 

Πληροφορίες για την έκθεση: www.thessalonikifair.gr/el