Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο διάπλους του Ισθμού της Κορίνθου -VIDEO

Ο διάπλους του Ισθμού της Κορίνθου είναι μια μοναδική εμπειρία.

Η ομάδα Up Stories για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί και σας προσφέρει την πιο ρεαλιστική εμπειρία του διάπλους του Ισθμού της Κορίνθου.

Μια εμπειρία που έστω και μέσα από την οθόνη σας πρέπει να τη ζήσετε. 

Για να καταφέρουμε βέβαια να πραγματοποιήσουμε αυτή την ιδέα απαραίτητη στάθηκε η βοήθεια του πληρώματος του CATAMARAN ARGO το οποίο και ευχαριστούμε πολύ.

Επίσης για ακόμα μια φορά χρειάστηκε να δοκιμάσουμε νέες τεχνολογίες όπως κάμερες 360° προκειμένου να αποθανατήσουμε όσο γίνεται καλύτερα την όλη προσπάθεια.

Αν τελικά αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε τον διάπλου του ισθμού της Κορίνθου θα πρέπει να μεταβείτε μέχρι τα Ίσθμια Κορινθίας από όπου και ξεκινούν οι μικρές αυτές κρουαζιέρες εντός της διώρυγας.

Ας περάσουμε όμως στην εμπειρία του διάπλου.

Πραγματικά είναι κάτι το ξεχωριστό.

Από την αρχή του διάπλου σε πιάνει ένα δέος και όσο εισχωρείς εντός της διώρυγας και τα τοιχώματα υψώνονται όλο και ψηλότερα τόσο νιώθεις πολύ πολύ μικρός.

Τα χρώματα που θα δεις εντός της διώρυγας ίσως και να μην τα έχεις οχι απλά ξαναδεί αλλά ούτε καν να τα έχεις φανταστεί.

Κάθε στρώμα της σκαμένης γης έχει τον δικό του μοναδικό χρωματισμό.

Από τα κορυφαία που θα δεις είναι οι αυτοκινητόδρομοι που περνούν από επάνω σου αλλά εσύ δεν είχες φανταστεί ποτέ ότι η εικόνα τους είναι τέτοια από κάτω όταν διασχίζεις άπειρες φορές την διώρυγα με το αυτοκίνητο σου.

Τα νερά εντός της διώρυγα είναι πεντακάθαρα και πραγματικά εντός της διώρυγας δημιουργείτε ένα μοναδικό γαλάζιο τόξο με όλες τις πιθανές αλλά και απίθανες αποχρώσεις του μπλε.

Η όλη διαδικασία του διάπλου του Ισθμού και επιστροφή στα Ίσθμια διαρκεί περίπου 1 ώρα αλλά τι σημασία έχει αυτό μιας και ο χρόνος κυριολεκτικά παύει να μετράει εντός του καναλιού.