Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα: «Τα ψηφιακά Εμπορικά Κέντρα αναπτύσσουν τις τοπικές αγορές» στον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, προσπαθώντας με κάθε δυνατό μέσο, δίνει βήμα σε κάθε ιδέα με προοπτική εξέλιξης και ανάπτυξης του τόπου μας, όπως η ημερίδα με θέμα «Τα ψηφιακά Εμπορικά Κέντρα αναπτύσσουν τις τοπικές αγορές».
Σκοπός της η προσφορά πρακτικών συμβουλών καθώς και η παρουσίαση δυνατοτήτων που θα έχουν όλες οι επιχειρήσεις με τη συμμετοχή τους στο Τοπικό  Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο.



Η καινοτόμος πρόταση για τις τοπικές αγορές, “Digital Open Mall” παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους επιχειρηματίες του Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.
Ο Δήμος  Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης πρώτος, αγκάλιασε τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό αυτής της μορφής, παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ τρίμηνη εγγραφή για όλες τις επιχειρήσεις του Δήμου!
Παράλληλα βλέπουμε να συνεχίζεται με επιτυχία η σύνδεση των επιχειρήσεων και επαγγελματιών του δήμου, μιας και βλέπουν είδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα στην προβολή τους αλλά και στις πωλήσεις τους.
Ελπίζουμε πως άμεσα θα συμβεί το ίδιο και στον δήμο της Νεμέας και πως δε θα μείνει στις εξαγγελίες η στήριξη από τον δήμο στο Digital Open Mall Νεμέας.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την ημερίδα από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας τηλέφωνο από εδώ : https://bit.ly/3gn3uZf