Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Νικόλας Γεωργίου στον ΠΑΣ Παννεμεατικό

Ο ΠΑΣ Παννεμεατικός ανακοινώνει την απόκτηση του Νικόλα Γεωργίου από τον ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου (Δ’ Εθνική Κύπρου), στον οποίο βρέθηκε τον Ιανουάριο, αφήνοντας τον ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα (Β’ Εθνική Κύπρου).
Ο γεννηθείς το 1999 αριστεροπόδαρος μέσος, ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Λεμεσού (2011-2018), όπου αγωνίστηκε σε όλα τα κλιμάκια του συλλόγου (u13-u15-u17-u19, στην u-21), κατακτώντας μάλιστα και τίτλους ως αρχηγός.




Έχει αγωνιστεί με τον ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου και στη Γ’ Εθνική Κύπρου, έχοντας γενικά παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Έχει φορέσει μάλιστα τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος της Εθνικής Κύπρου, στα μικρά κλιμάκια (u13-u15), έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Παίδων (u-17) σε Διεθνή Φιλικά και μάλιστα στη νίκη με 2-1 επί του Λουξεμβούργου (2/2015), ήταν ο άνθρωπος που “μοίρασε” τις ασίστ και στα δύο τέρματα της ομάδας του.


Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός ακραίος επιθετικός, μπορεί με την ίδια άνεση να παίξει και ως 10αρι, ενώ αν και αριστεροπόδαρος, χρησιμοποιεί με ευκολία και το δεξί.
Νικόλα καλώς ήλθες στην οικογένεια του Παννεμεατικού…