Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο Μποζικά Κορινθίας

Αστυνομική Επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.
Το σοβαρό αυτό επεισόδιο ήρθε να ταράξει την ήρεμη κοινωνία του χωριού.

Όλα έγιναν χθες Τρίτη βράδυ όταν προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με συμπλοκή μεταξύ 4 αλλοδαπών. 

Από την μία πλευρά δύο δίδυμα αδέρφια που φέρεται να δέχθηκαν την επίθεση και τα οποία ο ένας νοσηλεύεται αυτή την ώρα βαριά τραυματισμένος στην Εντατική Μονάδα στο «Ιπποκράτειο» Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών και ο άλλος στο Νοσοκομείο Κορίνθου ελαφριά τραυματισμένος.

Από την άλλη άλλα δύο αδέλφια φερόμενοι ως δράστες.
Ο μικρότερος και ανήλικος συνελήφθη και κρατείται αυτή την ώρα και ο μεγαλύτερος αδερφός ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.

Από χθες το βράδυ βρίσκεται στην περιοχή ισχυρή αστυνομική δύναμη και χτενίζει την περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη ο οποίος διαφεύγει και που φέρεται να διαπληκτίστηκε με τα δίδυμα αδέρφια και τους τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο πιθανόν μαχαίρι.

Στην αστυνομία βρίσκονται επίσης και τα μέλη της οικογένειας του δράστη που διαφεύγει της σύλληψης προκειμένου να δώσουν κατάθεση που θα φωτίσει τα αίτια που οδήγησαν στην αιματηρή συμπλοκή και ίσως το σημείο στο οποίο κρύβεται ο δράστης.

korinthosnews