Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εκδήλωση για τον Τουρισμό την εποχή του κορονοϊού στο Κέντρο Πληροφόρησης Τουριστών του Ισθμού -VIDEO

Τα προβλήματα και οι προοπτικές του Τουρισμού την εποχή του κορονοϊού ήταν το θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Αυγούστου, το απόγευμα, στον χώρο του ανανεωμένου Κέντρου Πληροφόρησης Τουριστών, στον Ισθμό.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Κορίνθιοι υφυπουργοί κύριοι Δήμας και Ταγαράς οι Βουλευτές Σούκουλη και Ψυχογιός , ο ειδικός συμβουλος του υπουργου Τουρισμού κος Πετρέας, οι Αντιπεριφερειάρχες Γκιολής, Κόρκα , Βυτινιώτης, Καλογεροπούλου και ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχωρας Αγίων Θεοδωρων κος Γκιώνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορινθίας κος Πιτσάκης, ο διευθύνων σύμβουλος της Πελοπόννησος Α.Ε κύριος Σωτήρης Μουρίκης, ο Πρόεδρος του LTO κος Καραβούλης, και πολλοί ακόμα επίσημοι.



 

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κυρία Έλσα Τόλη και η κυρία Ιωάννα Κασίμη.

Ο περιφερειάρχης κύριο Νίκας τόνισε την ανάγκη ανάδειξης των Τουριστικών προορισμών του Νομού καθώς και την αξιοποίηση τους έτσι ώστε όλοι να μπορούν να γνωρίζουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις ομορφιές αλλά καθώς και τα Ιστορικά αξιοθέατα όλης της Περιοχής. Τόνισε επίσης ότι η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός και θα χρηματοδοτήσει σημαντικά έργα όπως αυτό του Παραλιακού Μετώπου Λουτρακίου.

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου.

atnews.gr