Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνάντηση ΔΗΜ.ΤΟ. ΟΝΝΕΔ Νεμέας με τον δήμαρχο Νεμέας

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, η πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. ΟΝΝΕΔ Νεμέας, Βίκυ Γεωργακοπούλου, και ο αντιπρόεδρός της, Παναγιώτης Παπαδάς,  συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Νεμέας κ. Κώστα Φρούσιο προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις της τοπικής οργάνωσης αναφορικά με τις  συμμετοχικές διαδικασίες στη χάραξη στρατηγικής για την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.



 

Η τοπική μας οργάνωση, θέλοντας να στηρίξει εμπράκτως την πρωτοβουλία της νέας δημοτικής αρχής, αποφάσισε να προβεί στην κατάθεση προτάσεων για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών της περιοχής μας, δίνοντας έμφαση στον καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον ρόλο, τον οποίο μπορεί να αποκτήσει ο δήμος μας.

Ο κύριος Φρούσιος, μας ενημέρωσε ενδελεχώς για την στρατηγική της δημοτικής αρχής και τον προγραμματισμό των έργων της. Συζήτησε μαζί μας εκτενώς τις προτάσεις τις οποίες καταθέσαμε για την βελτίωση της διαβίωσης των πολιτών της Νεμέας. Η συζήτηση μας, έγινε υπό το πρίσμα του μετασχηματισμού του Δήμου Νεμέας.

Οι προτάσεις μας βασίζονται στην προστασία του περιβάλλοντος με στόχο την μείωση της θερμοκρασίας στο κέντρο της Νεμέας κατά τους θερινούς μήνες, με έμφαση σ’ ένα «πράσινο» αστικό περιβάλλον.

Επικεντρωθήκαμε επίσης στην χρήση της τεχνολογίας ως μέσο άμεσης ενημέρωσης του δήμου για τυχόν προβλήματα τα οποία μπορεί να προκύψουν ανά διαστήματα στις περιοχές του Δήμου Νεμέας. Να γίνει δηλαδή, η τεχνολογία το μέσο συνεργασίας μεταξύ των πολιτών και της δημοτικής αρχής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων τον κ. Φρούσιο για την φιλοξενία, την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων αλλά και τη στήριξή του προς τη νεολαία του δήμου Νεμέας. Η συνάντηση αυτή  ανέδειξε την συνεργασία ως μέγιστο μέσο προκειμένου να εξελιχθεί η περιοχή μας προς το καλύτερο δυνατόν.

ΔΗΜ.ΤΟ. ΟΝΝΕΔ Νεμέας