Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Διεκόπη γιορτή τρύγου από την αστυνομία στο Θέατρο Αρχαίων Κλεωνών -Συνελήφθη ο Θ. Παπαδάς

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην Κορινθία από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών και των αντίστοιχων Διευθύνσεων της Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε αυτά τα πλαίσια σήμερα το μεσημέρι διεκόπη η γιορτή τρύγου που ήταν σε εξέλιξη στο Θέατρο των Αρχαίων Κλεωνών.



 

Κατά την αστυνομία ήταν πολύ περισσότερος ο κόσμος από τον προβλεπόμενο και βεβαιώθηκαν παραβάσεις για μη τήρηση των μέτρων και χρήση μάσκας.

Σύμφωνα με την κ. Βελημαχίτη η αστυνομία επενέβη και συνέλαβε με αυτόφωρη διαδικασία τον Θανάση Παπαδά σύζυγο της κατά την γνώμη της άδικα.
Την ώρα που η αστυνομία συνέλαβε τον κ. Παπαδά, παρουσίασε καρδιολογική δυσφορία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Η κ. Ειρήνη Βελημαχίτη αναφέρει:

Αυτά είναι τα συναισθήματα που άφησαν στους καλεσμένους της οικογένειας Παπαδά και Χαρίτου στο σπίτι μας ,οι αστυνομικοί και ο αξιωματικός του ΑΤ Νεμέας .Με έκδηλο τον φασισμό “μπούκαραν” στην αυλή του σπιτιού μας και άρχισαν να κόβουν πρόστιμα για τις μάσκες (ενώ οι ίδιοι δεν φορούσαν ), τρομοκράτησαν γυναίκες και μικρά παιδιά. Εβαλαν χειροπέδες στον καρδιοπαθη ιδιοκτήτη και αφού ήρθε το ΕΚΑΒ,συνέχισαν τα πρόστιμα στα παιδιά του …επειδή δεν φορούσαν μάσκα στο μεσημεριανό τους .Ο ίδιος νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα Κορίνθου , φρουρούμενος από 3 αστυνομικους ..Τα συμπεράσματα και τα συναισθήματα δικά σας !!

Αυτά είναι τα συναισθήματα που άφησαν στους καλεσμένους της οικογένειας Παπαδά και Χαρίτου στο σπίτι μας ,οι αστυνομικοί…

Δημοσιεύτηκε από Irini Velimaxiti B στις Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020