Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη αστυνομικός για ληστεία 40.000 ευρώ

Ενα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές έναν αστυνομικό- ειδικό φρουρό και έναν ακόμη άνδρα, εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί έξω από κατάστημα στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο αστυνομικός- ειδικός φρουρός, περίμενε τον άγνωστο άνδρα έξω από κατάστημα. Οταν εκείνος βγήκε από το κατάστημα, ο αστυνομικός του είπε να τον ακολουθήσει και άφησε να εννοηθεί ότι πηγαίνουν στο Τμήμα.



 

Ομως δεν πήγαν εκεί. Ο αστυνομικός οδήγησε τον άνδρα στο διαμέρισμά του, προκειμένου να διαπιστώσει εάν είχε στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες. Πράγματι, ο αστυνομικός -που φαίρεται να είχε μαζί του και ένα ακόμη άτομο- εντόπισε εκεί ποσότητα κάνναβης. Μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε στην κατοχή του και 40.000 ευρώ.

Τότε, μαζί με τον συνεργό του, έδεσαν το θύμα τους και υπό την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να τους δώσει το χρηματικό ποσό το οποίο είχε στην κατοχή του. Οταν το θύμα ξεπέρασε το αρχικό σοκ, κατάφερε να λυθεί και βγήκε στον δρόμο. Συνάντησε άλλους αστυνομικούς της ομάδας Δίας στους οποίους περιέγραψε τα όσα εκτυλίχθηκαν μέσα στο σπίτι του, τονίζοντας ότι ο συνάδελφός τους του έκλεψε τα χρήματα.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δυο άνδρες γνωρίζονταν από το παρελθόν και ότι ο αστυνομικός είχε εκβιάσει τον άγνωστο άνδρα και στο παρελθόν.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ενώ ο αστυνομικός έχει συλληφθεί. Πλέον απομένει να διαλευκανθεί πώς ακριβώς εκτυλίχθηκε η ιστορία και από πού προήλθαν τα χρήματα.

thetoc.gr