Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΑΚΚΕΛ καταγγέλλει την Helexpo, την ΕΡΤ και την ΝΔ για φασιστική προσπάθεια φίμωσης από την ΔΕΘ

Ο πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook καταγγέλλει την helexpo, την ΕΡΤ και την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το σαμποτάζ ώστε να ματαιωθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στην ΔΕΘ. Συγκεκριμένα ο κ. Τσιομπανίδης αναφέρει :

 

“Εδώ και έναν μήνα έχει κανονιστεί το ΑΚΚΕΛ να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην ΔΕΘ ως είθισται. Είχε προγραμματιστεί και με την ΕΡΤ , αλλά και με την helexpo για την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00-13:00. Χθες ως κεραυνός εν αιθρία φθάνει ένα email από την helexpo πώς δεν μας παραχωρεί την αίθουσα γιατί λέει δεν είμαστε προσκεκλημένοι του helexpo forum !!!! Φυσικά απαντήσαμε με ερωτήσεις, 1 ον ποια πολιτικά κόμματα έχουν προσκληθεί, 2ον Με ποια κριτήρια προσκλήθηκαν και 3ο αν υπάρχει απόφαση του ΔΣ της ΔΕΘ για αυτό. Αφού μείναμε χωρίς αίθουσα, ζητήσαμε και μας παραχωρήθηκε η αίθουσα του επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο, έπρεπε όμως να ενημερώσουμε και την ΕΡΤ. Η ΕΡΤ μόλις έμαθε πώς δεν θα γίνει η συνέντευξη στον χώρο της ΔΕΘ αρνήθηκε να καλύψει την εκδήλωση.

Θεωρώ πως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι τυχαίο, είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από την δημιουργία της ΔΕΘ, για εμάς είναι σαφέστατη παρέμβαση της κυβέρνησης του γιου του Μητσοτάκη ώστε να φιμωθεί το ΑΚΚΕΛ. Τέτοια δημοκρατία είχαμε να δούμε από την χούντα. Εμείς συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερο σθένος μέχρι τη νίκη. Ας θυμούνται εκεί στη ΝΔ πώς όλες οι δικτατορίες αργά ή γρήγορα πέφτουν με τον χειρότερο τρόπο για τους δικτάτορες. Θα ακολουθήσει δελτίο τύπου προς όλα τα ΜΜΕ της χώρας”.