Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Ψυχογιός: Κάτω τα χέρια σας από τη νεολαία!

Δήλωση του βουλευτή Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ψυχογιού και τομεάρχη Μετανάστευσης και Ασύλου  για τις κινητοποιήσεις των μαθητών και την στοχοποίηση της νεολαίας από την κυβέρνηση.
 

«Κάτω τα χέρια σας από τη νεολαία! Μια νεολαία που έδειξε τεράστια ωριμότητα και σοβαρότητα τους προηγούμενους μήνες για την τήρηση των μέτρων και την προστασία της δημόσιας υγείας, μια νεολαία που έχει μάθει να παλεύει και να επιβιώνει – όταν δεν έχει αναγκαστεί να ξενιτευτεί – μέσα σε συνεχείς κρίσεις, μια νεολαία που μας κάνει διαρκώς περήφανους σε διαγωνισμούς γνώσης και τεχνολογίας στο εξωτερικό, μια νεολαία που έχει αφήσει πίσω της σε μεγάλο βαθμό τα στερεότυπα και τις διακρίσεις, μια νεολαία που απαιτεί τα αυτονόητα από μια σύγχρονη Πολιτεία, όπως η σωστή θωράκιση των σχολείων από την πανδημία με περισσότερο προσωπικό σε όλα τα επίπεδα και καλύτερες υποδομές και υλικά, ο σεβασμός στο περιβάλλον απέναντι στην απόλυτη εμπορευματοποίησή του, η ελευθερία να διαδηλώνει μαζικά και ειρηνικά για τα δικαιώματά της, καθώς και Πανεπιστήμια στο ύψος των αναγκών της και των αναγκών της εποχής.

Κάτω τα χέρια σας λοιπόν από αυτή τη νεολαία που κανονικά πρέπει να απολογείστε απέναντι της και όχι να την κατηγορείτε και να την λοιδορείτε σε κάθε ευκαιρία!»

Κάτω τα χέρια σας από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και τη νεολαία συνολικά! Μια νεολαία που έδειξε τεράστια ωριμότητα και…

Δημοσιεύτηκε από Ψυχογιός Γιώργος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας στις Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020