Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρεμιέρα με εκπλήξεις στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας – Αποτελέσματα

Πρεμιέρα σήμερα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας , το οποίο φέτος διεξάγεται σε 2 ομίλους, ( Ανατολικό και Δυτικό). Στο κάθε όμιλο μετέχουν από 10 ομάδες.

Στον 1ο όμιλο (ανατολικό) στο μεγάλο ντέρμπι της Κορίνθου , στο ΔΑΚ, ανάμεσα στην Κόρινθος 2006 και στον ΠΑΣ Κόρινθος νικητής αναδείχθηκε με 2 – 0 ο ΠΑΣ. Την ίδια ώρα στο “Θώδειο” ο ΑΟ. Λουτράκι επικράτησε με 1 – 0 επί του Τενεάτη Αθικίων, ενώ στο “Γιάννης Στέφας” οι Άγιοι Θεόδωροι επεβλήθησαν με 3 – 0 του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Στο γήπεδο του Συνοικισμού ο Κύψελος νίκησε με 3 – 1 τον Παννεμεατικό, ενω στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός έμεινε στο ισόπαλο 1 – 1με τον Ισθμιακό.



 

Στο 2ο όμιλο ( Δυτικό), ο Αστέρας Δερβενίου άσφαιρος ,στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, ενώ στο Ξυλόκαστρο ,ο Πανκαμαριακός έχασε με το βαρύ 1 – 4 από την Ελλάδα Βέλου. Την ίδια ώρα ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου πήρε καθαρή νίκη με 2 – 0 στο Πετρί επί της τοπικής Θύελλας. Στο γήπεδο του Ζευγολατιού στη μάχη των “νεοφώτιστων” της κατηγορίας ο Άρης Βοχαϊκού σάρωσε με 4 – 0 τον Ολυμπιακό Άσσου, ενώ τέλος σε ενδιαφέροντα αγώνα στο στάδιο του Κιάτου ο Πέλοπας επικράτησε με 2 – 1 επί του ΑΟ. Ζευγολατιού.

Η πρεμιέρα

Α΄όμιλος
1η Αγωνιστική

Αγ. Θεόδωροι – ΣΦΛ Ολυμπιακός 3 – 0
ΑΟ Λουτράκι – Τενεάτης Αθικίων 1 – 0
ΠΑΣ Κύψελος – Παννεμεατικός 3 – 1
Α.Σ. Κόρινθος 2006 – ΠΑΣ Κόρινθος 0 – 2
Σαρωνικός Γαλατακίου – Ισθμιακός 1 – 1

Β΄όμιλος
1η Αγωνιστική

Πανκαμαριακός – Ελλάς Βέλου 1 – 4
Πέλοπας Κιάτου – ΑΟ Zευγολατιού 2 – 1
Άρης Βοχαϊκού – Ολυμπιακός Άσσου 4 – 0
Θύελλα Πετρίου – Ηρακλής Ξυλοκάστρου 0 – 2
Αστέρας Δερβενίου – Θύελλα Κ. Διμηνιού 0 – 0

korinthiakoi-orizontes