Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πίστωση 30 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορονοϊό

Με προϋπολογισμό 30.000.000 ευρώ εκδόθηκε από την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου η πρόσκληση της Δράσης “Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”.

Η υποβολή προτάσεων ξεκινά την ερχόμενη Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί με την σχετική προθεσμία να λήγει την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι.



 

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι δεν θα δοθεί καμία χρονική παράταση προκειμένου να καταστεί εφικτή η ένταξη των πράξεων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του φετινού χρόνου, όταν και εκπνέει το Προσωρινό Πλαίσιο Κρατικών Ενισχύσεων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Την σχετική πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στην “Διαύγεια”, όπου έχει αναρτηθεί, αλλά και στην ιστοσελίδα της ΕΥΔΕΠ της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τη δράση 3.a.4 «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014-2020»

 

Μπορείτε εξ άλλου να δείτε την πλήρη πρόσκληση εδώ.