Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Παναγιώτης Ντόμαλης σε τηλεδιάσκεψη και με τον πρόεδρο της ΓΣΒΕΕΕ για τα Ψηφιακά Εμπορικά Κέντρα Δήμων!

Σε τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της ΓΣΒΕΕΕ κ. Γ. Καββαθά, βρέθηκε ο Παναγιώτης Ντόμαλης General Manager της εταιρίας PROthisi για την παρουσίαση του καινοτόμου project Digital Open Mall project Τοπικά Ψηφιακά Εμπορικά Κέντρα Δήμων.

Μετά την παρουσίαση των Digital Open Mall στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) τα Digital Open Malls ενημερώνουν και την ΓΣΒΕΕΕ για τα αποτελέσματα που μπορούν αν φέρουν στην προώθηση και στις πωλήσεις των μικρών – μικρομεσαίων τοπικών επιχειρήσεων.



Σε ανάρτηση του ο Π. Ντόμαλης αναφέρει:
Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η τηλεδιάσκεψη που είχα χθες Τετάρτη 7 Οκτωβρίου με τον Πρόεδρο της ΓΣΒΕΕΕ κ. Γ. Καββαθά.
Θέλω να τον ευχαριστήσω για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε στην παρουσίαση του project Τοπικά Ψηφιακά Εμπορικά Κέντρα Δήμων (Digital Open Mall), αλλά κυρίως για τις επισημάνσεις του, που είχαν να κάνουν με τον τρόπο ταχύτερης ανάπτυξης του project σε όλους τους Δήμους ώστε να βοηθηθούν όσο περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες γίνεται.
Με την δεδομένη σταθερή αφοσίωση του στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων αλλά και την έμπειρη ματιά του, ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕΕ κ Καββαθάς, μπορεί να βοηθήσει τα Digital Open Malls να προσφέρουν ακόμη περισσότερα στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και επαγγελματιών που εκπροσωπεί.
Σε ευχαριστώ πρόεδρε.
Συνεχίζουμε …… για το επόμενο στάδιο στην επόμενη συνεδρία!

digital-open-mall

Τα Digital Open Mall ήρθαν για να αλλάξουν την αρχιτεκτονική των τοπικών αγορών και να προσφέρουν νέους αγωγούς πωλήσεων σε όλες τις επιχειρήσεις – επαγγελματίες