Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Διπλό Έγκλημα πάθους στο Λουτράκι: Τα νέα στοιχεία σοκάρουν

Συμπληρώνεται το παζλ για το έγκλημα που συγκλονίζει το Λουτράκι. Ο δράστης, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μία 45χρονη μασέρ από την Ουκρανία και το φαρμακοποιό σύντροφό της. Τα δύο θύματα, βρέθηκαν γυμνά, ενώ έφεραν πολλαπλές μαχαιριές σε όλο το σώμα. Διέφυγε με το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας, το οποίο τα μεσάνυχτα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, βρέθηκε καμένο. Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τη διπλή δολοφονία…



 

Σκηνές φρίκης στο Λουτράκι με τη διπλή δολοφονία να συγκλονίζει τους κατοίκους της περιοχής. Η αστυνομία είναι πεπεισμένη πως έχει να κάνει με ένα έγκλημα πάθους.

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία, φέρεται να είναι ο πρώην σύντροφος της γυναίκας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αλλοδαπός, Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 45 – 50 ετών, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι λεπτομέρειες για το φονικό προκαλούν ανατριχίλα.

Ο δράστης αιφνιδίασε τα θύματά του και τρύπωσε μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε το τελευταίο διάστημα η Ουκρανή γυναίκα στο Φλάμπουρο. Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τόσο την 45χρονη μασέρ όσο και τον φαρμακοποιό, με τον οποίο διατηρούσε σχέση το τελευταίο διάστημα. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο αιματοβαμμένο σπίτι αντίκρισαν τις δύο σορούς στο πάτωμα μέσα σε λίμνες αίματος.

Αμέσως μετά το έγκλημα, ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας και λίγο πιο κάτω του έβαλε φωτιά. Μάλιστα βγαίνοντας από το σπίτι του διπλού φονικού έβαλε λουκέτο στην καγκελόπορτα, ενώ κλείδωσε και την πόρτα του σπιτιού. Στο σημείο αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του άνδρα και της γυναίκας, ενώ τα ακριβή αίτια αναμένονται μετά τη διενέργεια της νεκροψίας και της νεκροτομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 45 ετών από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι μητέρα ενός κοριτσιού 20 περίπου ετών, η οποία σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Η αλλοδαπή γυναίκα, που εργάζεται ως μασέζ, τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα, ενώ είχε πάρει διαζύγιο πριν από αρκετά χρόνια από έναν γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου. Μάλιστα, η ίδια διατηρεί σπίτι και στο Λουτράκι, στην οδό Μεγάλου Αλέξανδρου. Αυτό είναι και ένα σημαντικό στοιχείο, σχετικά με την ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε νεκρός δίπλα στην κοπέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε νεκρός δίπλα στη 45χρονη, ήταν περίπου της ίδιας ηλικίας ενώ, διατηρούσε φαρμακείο στην ίδια οδό. Μάλιστα, στον επιχειρηματία φέρεται να ανήκει και το μπλε όχημα μάρκας Volkswagen, που εντοπίστηκε έξω από το σπίτι της στο Φλάμπουρο.

loutraki365.gr