Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα όντα που βρίσκονται στην κυβέρνηση κόβουν το ρεύμα μέσα στο κρύο σε ανθρώπους με παιδιά σε τηλεκπαίδευση

Το ΑΚΚΕΛ έχει μείνει άφωνο με την αντικοινωνική και μισάνθρωπη στάση της κυβέρνησης του Μητσοτάκη, που διαρκώς εκπλήσσει αρνητικά. Αν υπάρχουν μοχθηρά εξωγήινα όντα που κινούνται υπόγεια για να εξαφανίσουν το ανθρώπινο είδος, τότε σίγουρα μοιάζουν με μητσοτακοειδή. Με διεστραμμένη εφευρετικότητα, που στην Ροδόπη έφτασε να στέλνουν συνεργείο να κόψει το ρεύμα σε φτωχούς ανθρώπους ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.



 

Όπως έγραψε η εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ της Κομοτηνής, ο ίδιος ο εργολάβος που πήγε να κόψει τα ρεύμα, έμεινε εμβρόντητος όταν ο πατέρας ζήτησε να μην το κόψει τότε αλλά σε μία ώρα για να τελειώσει το παιδί του με το μάθημα στην τηλεκπαίδευση.

Θα μας πουν οι «αρμόδιοι υπουργοί» γιατί δεν επέβαλαν lockdown και στο κόψιμο του ρεύματος και του νερού, φυσικού αερίου κλπ; Εξόντωσαν το εισόδημα των πολιτών αλλά δεν σταμάτησαν τέτοιες απειλές εναντίον τους;

Ο κύριος Χατζηδάκης δεν ντρέπεται που ως πατέρας ο ίδιος δίνει εντολή να κόψουν το ρεύμα του κάθε φτωχοποιημένου Έλληνα από τα άθλια συστημικά κόμματα που ρήμαξαν αυτήν την χώρα ;
Είναι δυνατόν εν έτη 2020 να μην θεωρείται το ρεύμα ως αγαθό πρώτης ανάγκης. Είναι εξοργιστικό παιδιά να μην μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση γιατί από την μία τα lockdown από την άλλη ο Χατζηδάκης με την τανάλια κόβει ρεύματα και καταδικάζει Ελληνόπουλα να σταματάνε την εκπαίδευση αφού για αυτή απαιτείται ηλεκτρικό ρεύμα.

Θεωρούμε απαράδεκτο να υπάρχει έστω και ένα σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και πρέπει χθες όχι αύριο η ανάλγητη κυβέρνηση του γιου του Μητσοτάκη να βρει τρόπο να στηρίξει τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες των φτωχοποιημένων Ελλήνων.
Αλήθεια οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ που κάποτε κατέβαζαν για την πλάκα τους τον γενικό της ΔΕΗ και είχαν προνόμια βαρόνων, όταν πρόκειται για το κοινό όφελος που κρύβονται;
Το θέμα δεν θα μείνει εδώ , το ΑΚΚΕΛ θα το καταγγείλει στα αρμόδια όργανα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Και να θυμίσω πως πολλοί Έλληνες λόγω κρίσης θερμαίνονται με λέβητες ξύλου που είναι κλειστού κυκλώματος, η αποκοπή του ρεύματος τότε μπορεί να επιφέρει τεράστια έκρηξη και να υπάρξουν τραυματισμοί ακόμη και θάνατοι.

Άρα είναι απόπειρα δολοφονίας από αμέλεια, θα πάει φυλακή ο εργολάβος που για το ξεροκόμματο παίζει τον ρόλο του Γερμανοτσολιά δημίου; ο προϊστάμενος της ΔΕΗ ; ή ο Χατζηδάκης ;

Ως εδώ και μη παρέκει, σταματήστε τώρα αυτή την άθλια μορφής διακυβέρνηση πριν θρηνήσουμε εκτός από τον Κορωνοϊό νεκρούς από μαγκάλια και σπαρματσέτα των Χατζηδάκη- Μητσοτάκη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ









Στήριξε το έργο του nemeapress