Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Eιδική πλατφόρμα στο e-katanalotis για όσες επιχειρήσεις δεν έχουν e-shop

Μπορεί το λιανεμπόριο να παραμείνει κλειστό μέσα στις γιορτές, όμως το click away θα δώσει τη δυνατότητα σε ορισμένα καταστήματα να λειτουργήσουν, εξυπηρετώντας τον κόσμο με συγκεκριμένους κανόνες.

Μιλώντας στο OPEN, ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, εξήγησε αυτή τη νέα πραγματικότητα, σημειώνοντας ότι θα υπάρχει Eιδική πλατφόρμα στο e-katanalotis για όσες επιχειρήσεις δεν έχουν e-shop.



«Με τα νέα μέτρα παρεμβάσεις στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Η επιχείρηση πρέπει να στείλει sms στον πελάτη. Όσες δεν έχουν e-shop θα μπορούν να χρησιμοποιούν την ειδική πλατφόρμα που ετοιμάσαμε στο e-katanalotis , η οποία θα είναι σε ισχύ από Δευτέρα». Όσον αφορά στις μετακινήσεις τόνισε ότι για να παραλάβουμε την παραγγελία μας κινούμαστε εντός της ίδιας περιφέρειας.

Για το άνοιγμα του μανικιούρ-πεντικιούρ ανέφερε: «Τα εξετάζουμε όλα. Θα δούμε πώς θα κινηθεί η εβδομάδα και αν θα μας επιτρέψει να πάρουμε αποφάσεις», ενώ για τα βιβλιοπωλεία υπογράμμισε ότι «ανοίγουν μόνο βιβλιοπωλεία, όχι χαρτοπωλεία. Θα πωλούνται από κοντά μόνο βιβλία, αν θέλουμε κάτι άλλο το παραγγέλνουμε ηλεκτρονικά».