Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστούγεννα Online: Μήνυμα ελπίδας από 21 καλλιτέχνες

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που περνά ο κόσμος τον τελευταίο χρόνο,
καθώς και την ανάγκη του να χαμογελάσει ξανά,
ετοιμάσαμε αυτό το τραγούδι για να θυμήσουμε ότι τα Χριστούγεννα
είναι μια γιορτή χαράς και αισιοδοξίας.
Το αφιερώνουμε σε εκείνους που αγωνίζονται κάθε μέρα για την υγεία μας
και στους πρωταγωνιστές των εορτών, που είναι τα παιδιά!
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!



 

Έτσι, 21 καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους από απόσταση κι έστειλαν μήνυμα ελπίδας μέσα από ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι, το «Χριστούγεννα Online».

Ο Δημήτρης Σταρόβας έγραψε τους στίχους πάνω στην μελωδία του κλασικού «Jingle bells» και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Όπως αναφέρεται και από την Walnut Entertainment, η ανάγκη του κόσμου να χαμογελάσει ξανά είναι μεγάλη και το τραγούδι αυτό έχει ως στόχο να μας θυμίσει πως τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή χαράς και αισιοδοξίας. Είναι αφιερωμένο σε εκείνους που αγωνίζονται κάθε μέρα για την υγεία μας και στους πρωταγωνιστές των εορτών, που είναι τα παιδιά!

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο υπέροχο αυτό τραγούδι είναι ο Δήμος Αναστασιάδης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Στέφανος Κορκολής, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Κώστας Λειβαδάς, η Αφροδίτη Λιάντου, η Σοφία Μανουσάκη, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Μαρία Μπεκατώρου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Εβελίνα Παπούλια, η Μαρία Σολωμού, ο Φίλιππος Σοφιανός, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Κώστας Τουρνάς, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε το σχετικό video: