Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
ΑΓΡΟΤΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Ψυχογιός: Δεν θα επιτρέψουμε να πληρώσουν οι παραγωγοί το “μπάχαλο” της κυβέρνησης ΝΔ

Δήλωση Γ. Ψυχογιού, όπως αναρτήθηκε στη Σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα

Χτες, οι αγροτικές επιδοτήσεις πληρώθηκαν πετσοκομμένες κατά τουλάχιστον 7%!! Σε μια χρονιά με ατέλειωτα προβλήματα για τον αγροτικό κόσμο, η κυβέρνηση του επιτελικού “μπάχαλου” κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση και κοροϊδεύει ευθέως τους παραγωγούς! 

Όπως σημειώνουν και οι αρμόδιοι τομεάρχες μας, πρώτο μέλημα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
από το 2015 ήταν ο χρονοπρογραμματισμός των πληρωμών των ενισχύσεων στους αγρότες μας. Και πράγματι, από τότε και για όλα τα χρόνια της διακυβέρνησής μας, ο αγρότης ελάμβανε έγκαιρα και στις ημερομηνίες που ανακοινώνονταν τις πληρωμές των ενισχύσεων στους
λογαριασμούς τους.

Ο αγρότης ήξερε πότε ακριβώς θα έχει την ρευστότητα που είναι απαραίτητη για να προγραμματίσει τις υποχρεώσεις του, την κάλυψη των αναγκών της οικογένειάς του αλλά και της καλλιέργειας/εκτροφής του. Ρευστότητα απαραίτητη μετά το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας.

Φέτος όμως οι αγρότες θυμούνται ξανά τι σημαίνει να μην τηρείται κανένα χρονοδιάγραμμα, καμία προθεσμία, ημερομηνία αλλά, δυστυχώς από ότι φαίνεται, και καμία δέσμευση ως προς το πόσο και πότε. «Εμπρός πίσω!» είναι το σύνθημα της κυβέρνησης της ΝΔ.