Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δώρα στους εργαζόμενους και ευχές από το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ: 2021 «Μένουμε …αισιόδοξοι»

Συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ μοίρασε και φέτος επώνυμα παπούτσια ( σε συνεργασία με το κατάστημα υποδημάτωνBRANDS της Τρίπολης ) σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει δημιουργήσει φέτος η πανδημία και λόγω των αυστηρών μέτρων προστασίας που εφαρμόζει το Κέντρο κατά του covid 19 τα δώρα παραδόθηκαν στους εργαζόμενους από τη Γραμματεία και φυσικά στον καθένα ξεχωριστά.


Μαζί με τα δώρα μεταφέρθηκαν στους εργαζόμενους οι θερμές ευχές της Διοίκησης και της Προέδρου του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνας Καρνιαδάκη η οποία στο μήνυμά της μεταξύ άλλων ανέφερε: “Εύχομαι του χρόνου να είμαστε καλά και να συγκεντρωθούμε και πάλι όλοι μαζί για να δώσουμε τα δώρα μας στα παιδιά κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης γιορτής που θα γίνει μέσα στο Κέντρο όπως άλλωστε γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Αυτά τα δώρα προς τα παιδιά των εργαζομένων είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η Διοίκηση προς το προσωπικό του Κέντρου που όλο αυτό το διάστημα κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες ( λόγω covid 19 ) δίνει τη δική του μάχη και έχει καταφέρει να αναδείξει το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ως ένα από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά Κέντρα Αποκατάστασης. Εύχομαι σε όλους αλλά και στον καθένα ξεχωριστά να περάσετε Καλά Χριστούγεννα και το 2021 να είναι γεμάτο υγεία, ευτυχία, δημιουργία και προκοπή”.

Παράλληλα με τα δώρα προς τους εργαζόμενους η Διοίκηση μαζί με το προσωπικό του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ έστειλαν τις θερμές ευχές τους για το 2021 σε όλο τον κόσμο με μία εντυπωσιακή ηλεκτρονική κάρτα που επιμελήθηκαν τα Τμήματα  marketing  και Επικοινωνίας / Δημοσίων Σχέσεων του Κέντρου. Η κάρτα αυτή αντί για τις καθιερωμένες ευχές έχει μπροστά από το στολισμένο 2021 δύο λέξεις που αποτελούν ίσως την καλύτερη συνταγή για να έχουμε υγεία και ευτυχία τη νέα χρονιά. Αυτές οι δύο λέξεις είναι: “Μένουμε …αισιόδοξοι!”.