Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με εντολές κυβέρνησης το Facebook μπλοκάρει το προφίλ του προέδρου του ΑΚΚΕΛ

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ αλλά και όλες οι σελίδες του κόμματος έπεσαν θύμα της φασιστικής συμπεριφοράς του Facebook και των εγχώριων στρατοχωροφυλάκων που έχουν αναλάβει εργολαβία τον έλεγχο και την λογοκρισία στα social media.

Συγκεκριμένα μετά από δύο συνεχόμενες κακές πληρωμές των επιδοτήσεων και το “μαύρο” που έριξε ο Βορίδης σε κάθε σύστημα ενημέρωσης των Ελλήνων παραγωγών. Και μετά από την αναφορά του προέδρου στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου εκτός των κακών πληρωμών, καταγγέλλει διασπάθιση επιδοτήσεων των Ελλήνων παραγωγών σε κομματικά στελέχη της ΝΔ.Ο Βάκης Τσιομπανίδης είναι η μοναδική φωνή του αγροτικού κόσμου που λέει αλήθειες που στην κυριολεξία “πονάνε” το κυβερνών κόμμα, έτσι αποφασίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες το μπλοκάρισμα του από το Facebook. Η τακτική απλή, βάζει η ΝΔ πληρωμένα τρολ αλλά και κομματόσκυλα να κάνουν αναφορές στο προφίλ μας και οι “μιλημένοι” ελεγκτές σπεύδουν να μπλοκάρουν και να φιμώσουν ένα πολιτικό κόμμα και έναν πολιτικό αρχηγό.
Εδώ έρχεται ένα τεράστιο ζήτημα , το έλλειμμα δημοκρατίας στην χώρα μας. Από ποιες αρχές διέπεται η λειτουργία του Facebook ; Ποιος ελέγχει τους ελεγκτές μας ; Πως μπορούν να βάζουν ένα πολιτικό κόμμα στον “πάγο” ή να “φυλακίζουν” πολιτικές απόψεις ; Πως γίνεται μια τόσο βάναυση και φασιστική συμπεριφορά απέναντι στην ίδια την δημοκρατία αλλά και στο Σύνταγμα της χώρας και δεν παρεμβαίνουν ο εισαγγελέας, και τα πολιτικά κόμματα ; Αν σήμερα φιμώθηκε το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας και ο Βάκης Τσιομπανίδης , αύριο με την ίδια φασιστική λογική , οι στρατοχωροφύλακες του Facebook και αφού δεν συνάντησαν καμία αντίδραση θα φιμώνουν με την ίδια ευκολία τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΙΝΑΛ ή οποιοδήποτε άλλο κοινοβουλευτικό ή μη κόμμα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει υπό την επήρεια της το σύνολο των ΜΜΕ πανελληνίου εμβέλειας και με χρήματα των Ελλήνων πολιτών φροντίζει να τα “ταίζει” τακτικά, τα social media υπήρξαν μια εναλλακτική πηγή ενημέρωσης, όπου ακουγόταν φωνές φιμωμένες από το κυβερνητικό καθεστώς, μέχρι που η γαλάζια χούντα επέβαλλε ελεγκτές στο Facebook που όλος τυχαίος ενεργούν πάντοτε ως διαδικτυακοί μπράβοι της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.
Να θυμίσω ότι ανάλογο μπλοκάρισμα είχε υποστεί ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ πέρυσι τον Οκτώβριο και πάλι μετά από πληρωμή του ΟΠΕΚΕΠΕ και μετά από έντονες διαμαρτυρίες του ίδιου. Η ΝΔ προσπαθεί να επιβάλει σκοταδισμό μεσαιωνικού τύπου, στην κυριολεξία έχει στήσει μια ιδιότυπη μορφή δικτατορίας με πληρωμένους ιεροεξεταστές των ΜΜΕ και των social media.

Καλώ τα πολιτικά κόμματα , το ΕΣΡ, τον εισαγγελέα να πάρουν θέση για αυτή την κατάφορη συνταγματική εκτροπή και να σταματήσουμε επιτέλους τις φασιστικές συμπεριφορές του συστήματος και των “μπράβων” του , αν σιωπήσεις τώρα αύριο θα είσαι εσύ το επόμενο “τουβλάκι” του ντόμινο. Στους κυβερνητικούς “λύκους” τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ